0
Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό Εγγραφείτε!
 e-mail για επικοινωνία

Κτιριακός Αυτοματισμός tebis KNX

Μια ηλεκτρική εγκατάσταση θα πρέπει να είναι σε θέση να εξελίσσεται: να μπορεί να προσθέτει λειτουργίες, να προσαρμόζει το βαθμό ελέγχου, να προάγει την επικοινωνία, κλπ... Το σύστημα tebis KNX συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης τόσο στην οικιακή όσο και στην κτιριακή εγκατάσταση μειώνοντας την κατανάλωση.

Άνετη διαχείριση του χώρο με τον πιο εύκολο τρόπο... μέσω KNX!

Η επιλογή KNX κάνει την εγκατάσταση πιο αποδοτική χάρη σε λύσεις όπως η αυτόματη διαχείριση του φωτισμού και των ρολών/περσίδων, η αξιοποίηση των δεδομένων καιρού για τον έλεγχο του ποτίσματος και της θέρμανσης, ο προγραμματισμός βάσει σταθερού ή μεταβλητού προγράμματος σύμφωνα με την ανατολή και τη δύση του ηλίου, η οπτική απεικόνιση και η απομακρυσμένη διαχείριση της εγκατάστασης καθώς και η πληροφόρηση για την κατανάλωση ενέργειας σε πραγματικό χρόνο.

Πλεονεκτήματα:
  • Επωφεληθείτε από το ιδανικό επίπεδο φωτισμού χωρίς να χρειάζεται να το σκέφτεστε
  • Ρυθμίστε τη θέση των περσίδων χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείτε
  • Μην ανησυχείτε που ξεχάσατε να σβήσετε το φως στη σκάλα
  • Επιλέξτε το σενάριο ανάλογα με το περιβάλλον που θέλετε να δημιουργήσετε ανά πάσα στιγμή
 

Σύστημα αυτοματισμών tebis ΚΝΧ

To σύστημα tebis KNX αναλαμβάνει τη διαχείριση όλων των ηλεκτρικών λειτουργιών σε ένα κτίριο (φωτισμός, ηλεκτρικά ρολά, θέρμανση κλπ) μέσω προηγμένων εφαρμογών αυτοματισμού (λογικές λειτουργίες, χειρισμός από οθόνη, διαχείριση ενέργειας). Διαθέτει ένα μεγάλο εύρος επιλογών σημείων ελέγχου (ενσύρματα μπουτόν, ασύρματα τηλεχειριστήρια RF και IR, οθόνες αφής, μετεωρολογικούς σταθμούς κλπ), τα οποία μπορούν να δώσουν μια νέα διάσταση στην εμπειρία κτιριακών αυτοματισμών στον τελικό χρήστη. Η τεχνολογία KNX εξασφαλίζει την βιωσιμότητα και την διαχρονικότητα των κτιρίων. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κτιρίου και τις ανάγκες του τελικού χρήστη, το σύστημα tebis προσφέρει 3 κατηγορίες προϊόντων αναλόγως τη μέθοδο προγραμματισμού: quicklink, easylink και systemlink.
3372531.3324