easy λειτουργία

Μία ευέλικτη σειρά επιλογών

Η σειρά μπουτόν KNX της Berker by Hager αποτελεί τον ιδανικότερο “συνεργάτη” των μονάδων εξόδου easy για κάθε εγκατάσταση. Οι σχεδιαστικές τους γραμμές χαρακτηρίζονται από υψηλή αίσθηση κομψότητας και λειτουργικότητας. Τα μπουτόν ποικίλουν σε καλύμματα και πλήκτρα ώστε να συνδυάζονται μεταξύ τους σε διάφορα χρωματικά στυλ και έτσι να παρέχουν το ιδανικό αποτέλεσμα για τον τελικό χρήστη.

Μπουτόν με ενσωματωμένο προσαρμοστή (bus coupler)

Τα νέα μπουτόν KNX με ενσωματωμένο προσαρμοστή BCU (bus coupling unit) μπορεί εξωτερικά να φαίνονται απλά, όμως είναι εξαιρετικά ευφυή από μέσα: επικοινωνούν με την εγκατάσταση KNX μέσω του ενσωματωμένου προσαρμοστή bus. Το μονό πλήκτρο επιτρέπει τον έλεγχο δύο εντολών και το διπλό πλήκτρο επιτρέπει τον έλεγχο 4 εντολών. Κάθε μεμονωμένο μπουτόν φέρει ένα LED ένδειξης κατάστασης, το οποίο ταυτόχρονα σας βοηθάει την νύχτα στον προσανατολισμό και εντοπισμό τους. Το χρώμα του LED μπορεί να ρυθμιστεί κόκκινο, πράσινο ή μπλε.

Μπουτόν KNX 2 έως 8 πλήκτρων

Ενεργοποιήστε τις αισθήσεις σας. Η νέα σειρά μπουτόν Berker by Hager KNX δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας πλήρων σεναρίων και λογικών συνδυασμών, διαθέτοντας και ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας. Επιλογή όλων των χρωματικών συνδυασμών των σειρών Berker S/B/Q/K/R.

Θερμοστάτης χώρου KNX και Room Controller

O νέος θερμοστάτης αφής KNX καθώς και ο Room Controller της Berker κλέβουν τις εντυπώσεις χάρη στον ελκυστικό τους σχεδιασμό και την πρωτοποριακή τους τεχνολογία που βασίζεται στoν χειρισμό swipe and tap, ο οποίος είναι αποκλειστική χρήση της Berker by Hager για το KNX. Απλά σύρετε το δάχτυλό σας πάνω στη λωρίδα του αισθητήρα (swipe) και πατήστε (tap) για να επιλέξετε μέσα από μία γκάμα λειτουργιών εκείνη που επιθυμείτε. Όμορφα και έξυπνα.