Νέα

H Hager Hellas επίσημος χορηγός της ομάδας ARISTURTLE

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο Lab’ attoir στη Θεσσαλονίκη έγινε η παρουσίαση του πρώτου ηλεκτροκίνητου αγωνιστικού μονοθεσίου
αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα το οποίο δημιούργησε η φοιτητική ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης “ARISTURTLE”.

Η ομάδα ξεκίνησε τη μελέτη και κατασκευή του μονοθεσίου το 2015 η υλοποίηση του οποίου πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη τόσο της κοινότητας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όσο και με την υποστήριξη ιδιωτικών εταιρειών.

Η Hager Hellas λειτούργησε ως αρωγός αυτής της προσπάθειας στηρίζοντάς την ομάδα “ARISTURTLE” από την πρώτη στιγμή ως platinum χορηγός παρέχοντας τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή του μονοθέσιου αλλά και την οικονομική υποστήριξη που χρειαζόταν η ομάδα για τη συμμετοχή της σε αγώνες και διαγωνισμούς εντός και εκτός Ελλάδας.

Το μονοθέσιο ήταν έτοιμο τον Ιούλιο του 2016 κι έτσι η ομάδα κατάφερε να συμμετάσχει με επιτυχία τον Αύγουστο του 2016 στον κορυφαίο Διεθνή Διαγωνισμό FSAE, στο Gyor Hungary, στην κατηγορία Class 1. Ο διαγωνισμός αυτός αφορούσε το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κοστολόγηση, την προώθηση και φυσικά την αρτιότητα της κατασκευής του αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Η Hager Hellas ως θαυμαστής της εφευρετικότητας και του ενθουσιασμού των νέων φοιτητών προς την ανάπτυξη λύσεων νέας τεχνολογίας, και ιδιαιτέρως όταν αυτές αφορούν την ηλεκτροκίνητη αυτοκίνηση, θα είναι πάντα παρούσα και θα υποστηρίζει εμπράκτως τέτοιες πρωτοβουλίες.

Η ομάδα της Hager Hellas εύχεται στην “ARISTURTLE” να προοδεύει και να εξελίσσεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο και να μας κάνει περήφανους με κάθε της συμμετοχή σε αγώνες τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.