Ρελέ διαρροής τύπου A Restart:
 εγγυημένη αδιάλειπτη λειτουργία

Τα ρελέ διαρροής τύπου Α Restart και Restart PRO προσφέρουν αδιάκοπη λειτουργία και αξιόπιστη προστασία σε μονοφασικές και τριφασικές εγκαταστάσεις έως 63A. Αποτελούν μια συμπαγή και εύκολη στην τοποθέτηση λύση για εφαρμογές όπου η συνεχής παροχή ρεύματος είναι απαραίτητη και κρίσιμη. Τα ρελέ αυτά αντιμετωπίζουν τυχαία και μόνιμα σφάλματα διαρροής που μπορούν να προκληθούν από διάφορους παράγοντες και πραγματοποιούν ασφαλή επαναφορά της λειτουργίας της εγκατάστασης προστατεύοντας τον εξοπλισμό της.

Διανομή δεδομένων για κατοικίες και μικρές εμπορικές εφαρμογές

Μετά από κάθε πτώση λόγω ανίχνευσης ρεύματος διαρροής, το ρελέ επανέρχεται αυτόματα σε λειτουργία αφού πραγματοποιηθεί έλεγχος σφάλματος διαρροής στην εγκατάσταση.

Η διαδικασία αυτή εκτελείται τρεις φορές σε διάστημα 3 λεπτών. Αν η διαρροή παραμένει, το ρελέ παραμένει σε πτώση ενώ το σφάλμα υποδεικνύεται μέσω ενός LED. Σε αυτή την περίπτωση το ρελέ επαναφέρεται μόνο χειροκίνητα.

Νέα έκδοση Restart PRO

  • Τριφασική έκδοση PRO
    Η νέα έκδοση Restart PRO τύπου A προστατεύει αποτελεσματικά έναντι ρευμάτων διαρροής AC με συνιστώσες παλμικού συνεχούς ρεύματος DC σε μια τριφασική εγκατάσταση έως 63A.
  • Συνεχής επανέλεγχος της κατάστασης
    Η διαφορά με την απλή έκδοση Restart είναι ότι σε περίπτωση διαπίστωσης μόνιμου σφάλματος, η συσκευή πραγματοποιεί επανέλεγχο στο κατάντη κύκλωμα ανά 2 min μέχρι να μπορέσει να πραγματοποιήσει επαναφορά.
  • Ενσωματωμένη βοηθητική επαφή
    Η βοηθητική επαφή εξυπηρετεί είτε για τη σηματοδότηση της κατάστασης του ρελέ, είτε για την έξοδο εντολής προς άλλη συσκευή ή προς σύστημα διαχείρισης και παρακολούθησης εγκαταστάσεων (KNX, BMS, κλπ.)
  • Συμπαγής λύση
    Η συσκευή αυτή αποτελεί μια συμπαγή λύση που καταλαμβάνει μόλις 7 στοιχεία. Η διαδικασία τοποθέτησης είναι γρήγορή και εύκολη καθώς ο εγκαταστάτης δε χρειάζεται να συναρμολογήσει το μοτέρ μαζί με το ρελέ διαρροής.
Χαρακτηριστικά
Restart
Restart PRO
Τύπος προστασίας
A
A
Πόλοι
2P
4P
Ονομαστικό ρεύμα διαρροής:
30mA
30mA
Ονομαστικό ρεύμα
25 έως 63Α
40 έως 63Α
Αυτόματη επαναφορά (3 επαναφορές)
Συνεχής έλεγχος ανά 2 min για ασφαλή
εκτέλεση επαναφοράς μετά από μόνιμο σφάλμα
-
Ενσωματωμένη βοηθητική επαφή
-