Acro Suites  

Το Acro Suites είναι ένα boutique πολυτελές θέρετρο με 49 σουίτες και βίλες στην Αγία Πελαγία της Κρήτης. Χτίστηκε κατά μήκος μιας βραχώδους χερσονήσου με γραφική θέα και πανέμορφη φύση.


Η αρχική ιδέα της ΑΦΟΙ ΟΡΦΑΝΑΚΗ ΑΤΕΚΕ ήταν να δημιουργήσει ένα πολυτελές και ιδιωτικό καταφύγιο με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και απόλυτη ιδιωτικότητα, που υπόσχεται μια ξεκούραστη διαμονή.

Ο σχεδιασμός βασίζεται στον αρμονικό συνδυασμό οργανικού, σικάτου, μοντέρνου και παραδοσιακού στοιχείου μαζί με χρώματα που ταιριάζουν με το περιβάλλον κρητικό τοπίο.

Για την κατασκευή του ξενοδοχείου χρησιμοποιήθηκαν φυσικά υλικά όπως τοπική πέτρα Μυλοποτάμου, αντικέ μάρμαρα Sinai Aιγύπτου στα δάπεδα και μάρμαρα Φαιστού στα custom made έπιπλα των δωματίων.

Τα κτίρια έχουν κατασκευαστεί με προδιαγραφές για πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και έχουν καταταγεί στην κατηγορία Α+. Μια γεωθερμική εγκατάσταση και η Νet Μetering τεχνολογία επιτρέπουν στο Acro Suites να καλύψει σημαντικό μέρος της ενέργειάς του. Ταυτόχρονα ένα δίκτυο έμμεσης αποθήκευσης πράσινης ενέργειας αποθηκεύει την ηλεκτρική ενέργεια που παρέχεται από ειδικά κατασκευασμένο φωτοβολταϊκό σύστημα.

Οι εσωτερικοί τοίχοι καλύπτονται με πατητή τσιμεντοκονία σε ζεστούς τόνους, ενώ οι διακόπτες berker 1930 KNX προσδίδουν ένα κλασικό και διαχρονικό στοιχείο στο χώρο.

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο έργο

Berker 1930 KNX μαύρο

Δεν είναι μόνο το έτος ίδρυσης (1919) που η Berker και η Bauhaus έχουν κοινό, αλλά και η αγάπη τους για άψογη γραμμή και καθαρή λειτουργικότητα. Αυτές οι αρχές έχουν ενσωματωθεί τέλεια στη σειρά berker 1930, μια σειρά από διακόπτες και πρίζες που δίνουν μια νέα πνοή ζωής στη φιλοσοφία της Bauhaus.

Δείτε τα προϊόντα

Στοιχεία έργου

Έργο: Acro Suites
Περιοχή: Κρήτη
Προϊόντα και λύσεις Hager: Berker 1930 KNX
Αρχιτέκτονες: Φάση Α: Peppas N Architects, Φάση Β: ΑΦΟΙ ΟΡΦΑΝΑΚΗ ΑΤΕΚΕ
Εσωτερική διακόσμηση: ORFANAKI Family E/M
Εξωτερικοί συνεργάτες: ΖEUXIS Construction Company
© Φωτογράφος: Giorgos Sfakianakis

Επικοινωνήστε μαζί μας για το έργο σας;

Συχνά η λύση βρίσκεται ένα κλικ ή ένα τηλεφώνημα μακρυά. Η ομάδα μας σας υποστηρίζει από τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού μέχρι την ολοκλήρωση του έργου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας