Casa Cook
Kos
 

Εμπνευσμένο από την παραδοσιακή ελληνική νησιώτικη αρχιτεκτονική, το Casa Cook Kos έχει μια αίσθηση χωριού με μονοώροφα και διώροφα κυβιστικά σπίτια ομαδοποιημένα γύρω από κήπους και αυλές.


Τα κυβικά, μονώροφα και διώροφα κτίρια είναι σύγχρονα και μινιμαλιστικά, η διάταξή τους να παραπέμπει σε νησιώτικο πολεοδομικό οικισμό, με στενούς δρόμους, απρόσμενα ανοίγματα – στάσεις, εξωτερικές σκάλες και χτιστά υπαίθρια καθιστικά. Τόσο η αρχιτεκτονική μελέτη όσο και η εσωτερική διακόσμηση επιχειρεί να προσδώσει μία άλλη αξία στην έννοια του τουριστικού καταλύματος ως προσφερόμενης πολιτισμικής εμπειρίας συνδέοντάς την διαμονή του με τον με τον τόπο, την ιστορία και την κουλτούρα του.

Τα έπιπλα με λιτό σχεδιασμό συνδυάζονται με τραχιές, φυσικές υφές και εξωτικά αξεσουάρ για να δημιουργήσουν το τέλειο καταφύγιο για διακοπές. Στις μοναδικές σχεδιαστικές γραμμές που κοσμούν τον κάθε χώρο αυτού του 5άστερου ξενοδοχείου έχει προστεθεί και η σειρά διακοπτών Berker 1930.

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο έργο

Berker 1930 μαύρο

Δεν είναι μόνο το έτος ίδρυσης (1919) που η Berker και η Bauhaus έχουν κοινό, αλλά και η αγάπη τους για άψογη γραμμή και καθαρή λειτουργικότητα. Αυτές οι αρχές έχουν ενσωματωθεί τέλεια στη σειρά berker 1930, μια σειρά από διακόπτες και πρίζες που δίνουν μια νέα πνοή ζωής στη φιλοσοφία της Bauhaus.

Δείτε τα προϊόντα

Στοιχεία έργου

Έργο: Casa Cook Hotel
Περιοχή: Κως
Προϊόντα και λύσεις Hager: Berker 1930
Αρχιτεκτονική ιδέα και εσωτερικός σχεδιασμός: Lambs and Lions
Αρχιτέκτονες: Mastrominas Architecture / Ilias Mastrominas
Interior design/styling: Annabell Kutucu, Michael Schickinger
© Φωτογράφοι:Georg Roske

Επικοινωνήστε μαζί μας για το έργο σας;

Συχνά η λύση βρίσκεται ένα κλικ ή ένα τηλεφώνημα μακρυά. Η ομάδα μας σας υποστηρίζει από τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού μέχρι την ολοκλήρωση του έργου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας