easy οπτικοποίηση

Έξυπνο κτίριο εύκολα!

Εγκαταστήσατε και ρυθμίσατε το σύστημα – τώρα τι μένει; Οι χρήστες σίγουρα θα θέλουν να ορίζουν τις κατάλληλες συνθήκες για το κτίριό τους ή να δημιουργήσουν διαφορετικά σενάρια φωτισμού για το σπίτι τους – όλα άμεσα και με το πάτημα ενός μπουτόν ή μιας επιλογής σε tablet ή smartphone.

Έξυπνες λύσεις.

Οι χρήστες έχουν ανάγκη έναν ασφαλή τρόπο επιτήρησης της ιδιοκτησίας τους, ακόμα και όταν είναι εκτός. Πάνω από όλα όμως χρειάζονται ένα εργαλείο για να ελέγχουν τα κοστολόγιά τους, το οποίο να τους παρέχει τις κατάλληλες πληροφορίες, όσον αφορά σε ποια σημεία μπορεί να γίνει εξοικονόμηση ενέργειας. Ένα εργαλείο που θα μπορεί να ρυθμίζει τις λειτουργίες της εγκατάστασης έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το μέγιστο της απόδοσης και εξοικονόμησης.

Εισαγωγή δεδομένων.

Το σύνολο της εγκατάστασης KNX easy μπορεί να εισαχθεί στον server domovea μέσω ενός USB stick λαμβάνοντας οπτικοποίηση και κεντρική διαχείριση. Στην περίπτωση επέκτασης της εγκατάστασης μελλοντικά, έχετε την δυνατότητα να εισάγετε τον προγραμματισμό στο ETS ώστε να δημιουργήσετε πιο σύνθετες λειτουργίες ελέγχου.

Άνετος χειρισμός.

Το σύστημα μπορεί να ελεγχθεί μέσω ενός PC, tablet ή smartphone μέσω του Domovea Internet Portal. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία η Hager διαθέτει επίσης και κατάλληλες οθόνες χειρισμού.

Προσωποιημένα όμορφο.

Η οπτικοποίηση προσφέρει δυνατότητα για περαιτέρω προσαρμογή στις επιθυμίες του τελικού χρήστη, επιτρέποντας τη χρήση εξατομικευμένων εικόνων και συμβόλων, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μία μοναδική επιφάνεια χειρισμού.