Ψηφιακοί θερμοστάτες

Σε νέες αλλά και υπάρχουσες εγκαταστάσεις θέρμανσης. η νέα σειρά ψηφιακών προγραμματιζόμενων θερμοστατών της Hager, εξασφαλίζει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας διατηρώντας με τον πιο απλό τρόπο το επίπεδο άνεσης που επιθυμείτε.

Ψηφιακοί προγραμματιζόμενοι θερμοστάτες χώρου

Συνδυασμός ενός θερμοστάτη με έναν χρονοδιακόπτη, οι προγραμματιζόμενοι θερμοστάτες χώρου επιτρέπουν τον αυτόματο έλεγχο της θέρμανσης ή του κλιματισμού σύμφωνα με 2 - 4 επίπεδα θερμοκρασίας (2 επίπεδα άνεσης, 1 επίπεδο μειωμένης θερμοκρασίας και 1 επίπεδο αντιπαγετικής προστασίας) και κατ' επέκταση μία πλήρη χρονορύθμιση σύμφωνα με το καθημερινό ωράριο του χρήστη.

Άνετη εξοικονόμηση
Σε νέες κατασκευές ή ανακαινίσεις οι προγραμματιζόμενοι θερμοστάτες χώρου επιτρέπουν τη βελτίωση της απόδοσης της εγκατάστασης με ταυτόχρονη εξοικονόμηση χρημάτων.

2 σε 1
Οι προγραμματιζόμενοι θερμοστάτες χώρου συνδυάζουν 2 λειτουργίες:

  • Ρύθμιση: διατήρηση της θερμοκρασίας του χώρου στο επιθυμητό επίπεδο (άνεσης, μειωμένης θερμοκρασίας, αντιπαγετικής προστασίας)
  • Προγραμματισμός: αυτόματη προσαρμογή της επιθυμητής θερμοκρασίας στο καθημερινό πρόγραμμα των ενοίκων για κάθε ημέρα της εβδομάδας.


Εξοικονόμηση ενέργειας
Οι προγραμματιζόμενοι θερμοστάτες χώρου επιτυγχάνουν εξοικονόμηση ενέργειας έως 20% σε σχέση με τους συμβατικούς θερμοστάτες.

Δείτε τα προϊόντα