17 διαφορετικές σχεδιαστικές γραμμές σε πληθώρα χρωμάτων και υλικών

Η γκάμα περιλαμβάνει σχέδια που καλύπτουν τόσο κλασικές όσο και μοντέρνες επιλογές. Μπορείτε να επιλέξτε το υλικό που επιθυμείτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία φυσικών υλικών και χρωμάτων, στη σχεδιαστική γραμμή που σας ταιριάζει. Ένα τόσο μεγάλο εύρος επιλογών σας εξασφαλίζει ότι κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση μπορεί να ικανοποιηθεί στη λεπτομέρειά της.


Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός αποτελεί κομμάτι του DNA της Berker. Έχοντας ιδρυθεί το ίδιο έτος και ταυτόχρονα επηρεαστεί από την σχολή Bauhaus, συνεχίζει να διαμορφώνει τις τάσεις στον σχεδιασμό διακοπτών υψηλής αισθητικής. Η διαχρονική σχέση της berker με την αρχιτεκτονική αποτελεί την βάση επιρροής για την δημιουργία προϊόντων που ανταποκρίνονται σε κάθε αισθητική απαίτηση.
6875151.3324

Ενισχυμένη λειτουργικότητα

Σε σύγκριση με έναν συμβατικό απλό διακόπτη, οι ελεύθερα προγραμματιζόμενοι διακόπτες KNX της Berker εκτελούν από απλές έως σύνθετες λειτουργίες αποσκοπώντας στην αναβάθμιση της διαβίωσης του τελικού χρήστη. Οι περισσότερες σειρές berker διαθέτουν ενσωματωμένο αισθητήριο θερμοκρασίας που βοηθά στην καλύτερη ενημέρωση και διαχείριση της θερμοκρασίας του χώρου. Κάθε πλήκτρο διαθέτει RGB LED κατάστασης σε 6 διαφορετικά χρώματα (αναλόγως τη σειρά) που χρησιμοποιείται για την ένδειξη μιας λειτουργίας ή για να ειδοποιήσει τον χρήστη σε περίπτωση κάποιου συμβάντος.

Διακόπτες KNX Q.7 με φωτιζόμενο πλαίσιο

Ο berker Q.7 illuminated αποτελεί μέρος της σειράς berker Q.7 που έχει βραβευτεί με Good Design Award (New York), iF Design Award και German Design Award. Ο φωτισμός μπορεί να είναι περιμετρικός ή downlight (μόνο στο κάτω μέρος) και η ένταση του φωτός μπορεί να οριστεί στο 50% ή στο 100% της φωτεινότητας. Υπάρχουν πολλαπλές δυνατότητες που μπορεί να επιλέξει ο χρήστης: μόνιμος φωτισμός ή ελεγχόμενος μέσω ενεργοποιητή KNX (πχ. ημέρα σβηστός – βράδυ ενεργοποιημένος), φωτισμός μόνο κατά τη χρήση ή σε συνδυασμό με έναν ανιχνευτή κίνησης, φωτεινότητας κλπ. στην downlight έκδοσή του.

Λειτουργικότητα και αισθητική αρμονία

Τόσο η πιο κλασική όσο και η πιο μοντέρνα σχεδιαστική σειρά διακόπτη KNX της berker, συνδυάζεται με το αντίστοιχο συμβατικό διακοπτικό υλικό όπως οι πρίζες, προσφέροντας στην εγκατάσταση αισθητική τελειότητα και αρμονία.

Κι άλλες λύσεις για έξυπνες κτιριακές εγκαταστάσεις

Ασύρματeς λύσεις quicklink

Είτε πρόκειται για ανακατασκευή, είτε για ανακαίνιση, πολλές φορές διστάζετε να ξεκινήσετε εργασίες που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα ή έχουν αυξημένο κόστος. Με τις νέες ασύρματες λύσεις quicklink της Hager δεν χρειάζονται πλέον σκαψίματα, γκρεμίσματα και σοβατίσματα.

Domovea: συνδέει. ελέγχει. οπτικοποιεί.

Σήμερα, τα σπίτια γεμίζουν ολοένα και περισσότερο με έξυπνες συσκευές και εφαρμογές. Για εσάς, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνδυάζετε μεταξύ τους όλες τις περίπλοκες τεχνολογίες και τα διαφορετικά συστήματα. Χρησιμοποιώντας το domovea της Hager, βάζετε τα θεμέλια για τη διασύνδεση όλων των εφαρμογών μιας έξυπνης εγκατάστασης.

Berker Manufaktur

Όλο και συχνότερα υπάρχουν ανάγκες για εξατομικευμένες λύσεις αισθητικής διακοπτών ανάλογα με την αρχιτεκτονική γραμμή του χώρου. Η Berker Manufaktur συνδυάζει την τεχνολογία με την αισθητική και προσφέρει σε εσάς το δικό σας εξατομικευμένο στυλ διακόπτη. Το όριο φτάνει εκεί που τελειώνει η φαντασία σας.