Νέα

Αυτόματες ασφάλειες: Επαναπροσδιορισμός γκάμας στα 6kA

Απαντώντας στις ανάγκες της σύγχρονης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και με γνώμονα πάντα την παροχή κορυφαίων προϊόντων και λύσεων στο συνεργάτη μας, παρουσιάζουμε το νέο κατάλογο υλικών προστασίας 2020 με γκάμα που επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα....


 

100 χρόνια berker

Το 1919, τα αδέλφια Robert και Hugo Berker δημιούργησαν τον πρώτο περιστροφικό διακόπτη στο Schalksmule της Sauerland στη Γερμανία, για λογαριασμό του ‘’Ειδικού Εργοστασίου για Εξοπλισμό Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων’’...


 

Δυναμική παρουσία της Hager στο Architect Show

Το διήμερο 4 & 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το “Architect Show”,μια μεγάλη γιορτή της Αρχιτεκτονικής, του Σχεδιασμού και του Κόσμου των Υλικών στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI. ...


 

Η Hager Hellas συμμετέχει στο Architect Show

H Hager Hellas θα βρίσκεται στο booth 25B . Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά εκτός από τις ήδη γνωστές και πολυβραβευμένες σειρές διακοπτικού υλικού berker, δύο νέες σειρές που διακρίνονται για την καινοτομία του σχεδιασμού τους.


 

Τώρα ο ηλεκτρονικός μας κατάλογος και σε App!

Ο πλήρης κατάλογος των προϊόντων μας, με δυνατότητα αναζήτησης με κωδικό ή περιγραφή είδους είναι διαθέσιμος ηλεκτρονικά ακόμη και offline. Έτσι μπορείτε να έχετε ολόκληρο τον κατάλογό μας μαζί σας, με τιμές, όποτε τον χρειάζεστε.


 

Νέες εγκαταστάσεις logistics 24.000τ.μ.

Ο όμιλος Hager ανακοινώνει την κατασκευή νέων υποδομών logistics 24.000 τ.μ. για να υποστηρίξει την ανάπτυξή του. Με το προβλεπόμενο άνοιγμα για το 2020, η νέα πλατφόρμα logistics θα βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη «Ecoparc Rhénan» στο Reichstett, στην ευρύτερη περιοχή του Στρασβούργου της Γαλλίας.
 

Το Hager Group κερδίζει Good Design Award 2016 και iF Design Award 2017

Ο Όμιλος Hager βραβεύθηκε πρόσφατα με δύο διεθνή βραβεία Design Awards για αρκετές από τις σειρές του διακοπτικού υλικού berker. Τα βραβεία για τα Good Design Awards 2016 είναι για τα: berker KNX Touch, berker KNX Room controller και τη σειρά berker Q.7.


 

H Hager Hellas επίσημος χορηγός της ομάδας ARISTURTLE

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο Lab’ attoir στη Θεσσαλονίκη έγινε η παρουσίαση του πρώτου ηλεκτροκίνητου αγωνιστικού μονοθεσίου
αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα το οποίο δημιούργησε η φοιτητική ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης “ARISTURTLE”.

Η ομάδα ξεκίνησε τη μελέτη και κατασκευή του μονοθεσίου το 2015...

 

Χορηγία της Hager Hellas στα αρχιτεκτονικά βραβεία για τα "30 Χρόνια Κτίριο"

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, το περιοδικό “Κτίριο”, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, γιόρτασε τα 30 χρόνια κυκλοφορίας του στην εκδήλωση "30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΤΙΡΙΟ, 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ” που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Hager Hellas, ενεργά παρούσα στις εξελίξεις της...

 

Εγκαίνια νέων γραφείων και εκθεσιακού χώρου για τη Hager Hellas Βορείου Ελλάδος

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 η Hager Hellas εγκαινίασε στην Θεσσαλονίκη τις νέες εγκαταστάσεις και το νέο της εκθεσιακό χώρο. Την εταιρεία τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος προσκεκλημένων, ηλεκτρολόγοι, επαγγελματίες του κλάδου και συνεργάτες από το δίκτυο διανομέων.


Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα στελέχη της Hager Hellas,