Νέα

Τώρα ο ηλεκτρονικός μας κατάλογος και σε App!

Ο πλήρης κατάλογος των προϊόντων μας, με δυνατότητα αναζήτησης με κωδικό ή περιγραφή είδους είναι διαθέσιμος ηλεκτρονικά ακόμη και offline. Έτσι μπορείτε να έχετε ολόκληρο τον κατάλογό μας μαζί σας, με τιμές, όποτε τον χρειάζεστε.


 

H Hager Hellas επίσημος χορηγός της ομάδας ARISTURTLE

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο Lab’ attoir στη Θεσσαλονίκη έγινε η παρουσίαση του πρώτου ηλεκτροκίνητου αγωνιστικού μονοθεσίου
αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα το οποίο δημιούργησε η φοιτητική ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης “ARISTURTLE”.

Η ομάδα ξεκίνησε τη μελέτη και κατασκευή του μονοθεσίου το 2015...

 

Χορηγία της Hager Hellas στα αρχιτεκτονικά βραβεία για τα "30 Χρόνια Κτίριο"

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, το περιοδικό “Κτίριο”, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, γιόρτασε τα 30 χρόνια κυκλοφορίας του στην εκδήλωση "30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΤΙΡΙΟ, 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ” που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Hager Hellas, ενεργά παρούσα στις εξελίξεις της...

 

Εγκαίνια νέων γραφείων και εκθεσιακού χώρου για τη Hager Hellas Βορείου Ελλάδος

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 η Hager Hellas εγκαινίασε στην Θεσσαλονίκη τις νέες εγκαταστάσεις και το νέο της εκθεσιακό χώρο. Την εταιρεία τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος προσκεκλημένων, ηλεκτρολόγοι, επαγγελματίες του κλάδου και συνεργάτες από το δίκτυο διανομέων.


Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα στελέχη της Hager Hellas,