Annual Report 2021/22

Είμαστε όλοι μέρος ενός τεράστιου, αλληλένδετου οικοσυστήματος και η δημιουργία ενός βιώσιμου κόσμου είναι δυνατή εάν το θέλουν αρκετοί άνθρωποι. Οι άνθρωποι και η βιομηχανία μας έχουν την ευθύνη να πρωτοστατήσουν και να συμβάλουν σε αυτήν την αλλαγή.

Το κεντρικό θέμα του Annual Report του Ομίλου Hager 2021/22 είναι οι άνθρωποι, η δέσμευση και το πάθος τους να κάνουν βιώσιμες αλλαγές.

Διαβάζοντας την ετήσια έκθεσή μας για το 2021/22, μαθαίνουμε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε η δέσμευση για το Blue Planet και πληροφορίες για ένα νέο έργο στη Μέση Ανατολή που αφορά τη δημιουργία του πρώτου οικισμού του Εμιράτου όπου όλες οι ενεργειακές ανάγκες των κατοίκων θα καλύπτονται πραγματικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μέρα και νύχτα. Θα διαβάσουμε επίσης για μια πρωτοβουλία στη Σουηδία για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους βιωσιμότητας. Θα γνωρίσουμε μερικούς από τους βασικούς συντελεστές στην προσπάθειά μας να ξανασκεφτούμε τη συσκευασία και τη χρήση του πλαστικού. Θα εισέλθουμε στον κόσμο των επιχειρηματιών και των υποστηρικτών του κλίματος και θα ανακαλύψουμε πώς η συλλογική νοημοσύνη (collective intelligence) μπορεί να μας οδηγήσει μπροστά στους στόχους μας για τη βιωσιμότητα. Τέλος θα γνωρίσουμε κάποια μέλη της ομάδας του Ομίλου Hager που έχουν δεσμευτεί να βοηθήσουν να μάθουμε νέους τρόπους εργασίας και να αναπτύξουμε διαφορετικές δεξιότητες για να προετοιμάσουμε καλύτερα το μέλλον μας.

Η ψηφιακή έκδοση του Annual Report είναι πλέον διαθέσιμη εδώ.