Covid-19: Είμαστε δίπλα σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για τεχνική υποστήριξη, παραγγελίες και παράδοση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο sales@hager.gr και στο τηλέφωνο 210 620 3800.

Online υποστήριξη

Μπορείτε να βρείτε διάφορα “how-to” και άλλα βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα, την εγκατάστασή τους και γενικότερα τις λειτουργίες των λύσεών μας στο κανάλι μας στο YouTube. Δείτε τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο εδώ ή κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή E- στο iOS ή Android κινητό σας.
Αγαπητοί πελάτες, αγαπητοί συνεργάτες,

Ο Όμιλος Hager παρακολουθεί προσεκτικά την εξέλιξη του κορωνoϊού Covid-19 και ενεργεί σύμφωνα με τις υποχρεωτικές κυβερνητικές οδηγίες. Ακόμη και με τον απρόβλεπτο χαρακτήρα της κατάστασης, συνεχίζουμε να λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας και να μετριάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον αντίκτυπο στους πελάτες μας.
Για να επιτευχθεί αυτό, κατά το καλύτερο δυνατόν, ο Όμιλος Hager έχει εφαρμόσει μια σειρά μέτρων σύμφωνα με τις υποχρεωτικές κυβερνητικές οδηγίες, οι οποίες περιλαμβάνουν ειδικότερα:


  • Αυστηρή τήρηση των κανόνων υγειινής που απαιτούνται σε όλες τις εγκαταστάσεις μας.
  • Περιορισμό και έλεγχο όλων των εξωτερικών επισκέψεων στις εγκαταστάσεις μας.
  • Διεξαγωγή εξωτερικών συναντήσεων μέσω internet.
  • Απαγόρευση ή / και περιορισμός ταξιδιών και συναντήσεων, σύμφωνα με τις υποχρεωτικές κυβερνητικές οδηγίες και τους κανόνες υγιεινής.
  • Προσαρμογή των βαρδιών, επιβολή της εργασίας από το σπίτι όπου αυτό είναι δυνατό και πραγματοποίηση περιοδικών διακοπών εάν είναι απαραίτητο για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων μας.

Τα παραπάνω μέτρα διασφαλίζουν ότι τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών και Τεχνικής Υποστήριξης στις διάφορες αγορές θα είναι όσο το δυνατόν πιο λειτουργικά και θα επιτρέψουν τη αδιάληπτη υποστήριξη των πελατών μας σε όλο τον κόσμο.

Κάνουμε ό, τι μπορούμε, δεδομένης της κρίσιμης κατάστασης, για να σας υποστηρίξουμε και να διαχειριστούμε τυχόν απροσδόκητες καθυστερήσεις στις υπηρεσίες μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

Πέτρος Πατρικιάδης
Managing Director Hager Hellas