Το Hager Group κερδίζει Good Design Award 2016 και iF Design Award 2017

Ο Όμιλος Hager βραβεύθηκε πρόσφατα με δύο διεθνή βραβεία Design Awards για αρκετές από τις σειρές του διακοπτικού υλικού berker. Τα βραβεία για τα Good Design Awards 2016 είναι για τα: berker KNX Touch, berker KNX Room controller και τη σειρά berker Q.7.

Χιλιάδες σχέδια προϊόντων από περισσότερες από 46 χώρες αξιολογήθηκαν στη Νέα Υόρκη για αυτό το βραβείο. Eίναι το παλαιότερο (66 χρόνια) και πιο αναγνωρισμένο βραβείο παγκοσμίως στον τομέα της σχεδιαστικής τελειότητας. Επί σειρά ετών, οι σειρές προϊόντων της berker έχουν λάβει αυτό το βραβείο και έχουν δικαίως διεκδικήσει τη θέση τους μεταξύ των ηγετικών design brands του κόσμου.

Τον Ιανουάριο του 2017, στη σειρά berker Q.7 απονεμήθηκε το βραβείο iF Design 2017 στην κατηγορία «Τεχνολογία κτιρίων», κερδίζοντας την ψήφο της κριτική επιτροπή, αποτελούμενης από 58 ανεξάρτητους ειδικούς από όλο τον κόσμο.

Ο ανταγωνισμός ήταν πράγματι μεγάλος. Πάνω από 5.500 καταχωρήσεις υποβλήθηκαν από 59 χώρες με την ελπίδα να λάβουν αυτή τη σφραγίδα ποιότητας.

Από τον Οκτώβριο του 2016, η Hager είχε βραβευτεί ήδη με το German Design Award - Special Mention 2017 για τη σειρά berker Q.7, ένα βραβείο που τιμά τη δέσμευση εταιριών και σχεδιαστών.


Δείτε εδώτην σειρά berker Q.7 αλλά και το berker KNX Touch και το berker KNX Room controller