Η Hager Hellas συμμετέχει στο Architect Show

Το tAS είναι μια γιορτή της Αρχιτεκτονικής του Σχεδιασμού και του Κόσμου των Υλικών για Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές και Διακόσμηση, όπου θα πραγματοποιηθούν Σεμινάρια, Συνέδρια, Εκθέσεις, Εκπαιδευτικές και Inspirational Διαλέξεις και workshops. Εστιάζει στην ανταλλαγή γνώσεων και καινοτόμων ιδεών, ως κανάλι διαλόγου μεταξύ αρχιτεκτόνων και ανθρώπων των υλικών.

Το ARCHISEARCH.gr η κορυφαία Ελληνική Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Αρχιτεκτονική και το Design σε συνεργασία με τον Βασίλη Μπαρτζώκα ιδρυτή της εταιρείας επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και παραγωγών Design Ambassador, εγγυάται το πολύ υψηλό επίπεδο διοργάνωσης και παράλληλα θα αναλάβει την επιμέλεια όλων των δράσεων με διακεκριμένους προσκεκλημένους. Το Architect Show διοργανώνεται από την εταιρεία MEDEXPO AE με μεγάλη οργανωτική εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μέχρι σήμερα, έχουν υπάρξει πολλά events στα οποία οι αρχιτέκτονες ενημερώνονται για τα Υλικά και το Ιnterior Design. Και πράγματι, το Architect Show, έχει στον πυρήνα του την παρουσίαση των καλύτερων και πιο σύγχρονων υλικών και αντικειμένων από τα μεγαλύτερα brands στην Ελλάδα. Τι είναι όμως αυτό που το καθιστά μοναδικό στο είδος του;Το Architect Show είναι μία εμπειρία.

Ολόκληρος ο εκθεσιακός χώρος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτελεί από μόνος του βίωμα. Η Ελένη Μπρασινίκα με το γραφείο Bllend Design και η Design Ambassador, έχουν επιμεληθεί μία ατμοσφαιρική περιήγηση που σκοπό της έχει να αναδείξει την ουσία των εκθεμάτων μέσα σε ορισμένο context και τον τρόπο που οι νέες τάσεις εντάσσονται συνολικές λύσεις και προτάσεις. Η καινοτόμος παρουσίαση, έγκειται λοιπόν στη συνεκτική ικανότητα των εκθεσιακών σχεδίων να ξεπεράσουν την απλή παρουσίαση των αντικειμένων και των προϊόντων σε μια βιωματική διαδικασία που δημιουργεί το πλαίσιο συναισθηματικής εμπλοκής.

Η έκθεση πλαισιώνεται από πάνελς στα οποία τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο της αρχιτεκτονικής και όχι μόνο μοιράζονται πολύτιμα συμπεράσματα για τις τάσεις, την οικονομία, το εμπόριο, αλλά και την πολιτική με την αρχιτεκτονική και το concept της.

H Hager Hellas θα βρίσκεται στο booth 25B . Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά εκτός από τις ήδη γνωστές και πολυβραβευμένες σειρές διακοπτικού υλικού berker, δύο νέες σειρές που διακρίνονται για την καινοτομία του σχεδιασμού τους.

Με τη σειρά berker R.8 που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Hager καινοτομεί κάνοντας πράξη το "less is more" με ένα διακόπτη που ενσωματώνεται πλήρως στον τοίχο. H σειρά berker R.8 διαθέτει το λεπτότερο προφίλ στην αγορά χάρη στο πολύ λεπτό του πλαίσιο πάχους μόλις 3 mm. Η σειρά αποτελεί την εξέλιξη της εξαιρετικά επιτυχημένης berker R.3, η οποία έχει κερδίσει πάνω από 20 βραβεία για το σχεδιασμό της σε όλο τον κόσμο.

Στην έκθεση tAS παρουσιάζεται επίσης η νέα σειρά berker Q.7 illuminated που έρχεται να προσθέσει το στοιχείο του οπίσθιου φωτισμού στην πολυβραβευμένη σειρά berker Q.7. Η νέα σειρά αυτή συνδυάζει τα ιδιαίτερα φυσικά υλικά κατασκευής της σειράς berker Q.7 με τη μοναδική αισθητική που ο διακριτικός περιμετρικός φωτισμός προσδίδει στην εγκατάσταση. Η ένταση του φωτός μπορεί να οριστεί μεταξύ 50% και 100%. Υπάρχουν τρεις δυνατότητες που μπορεί να επιλέξει ο χρήστης: μόνιμος φωτισμός, φωτισμός μόνο κατά τη χρήση ή σε συνδυασμό με έναν αισθητήρα κίνησης, φωτεινότητας κλπ. στην downlight έκδοσή του.

Σας περιμένουμε!

Για να κατεβάσετε την πρόσκλησή σας πατήστε εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε στο http://thearchitectshow.com/