Η Hager Hellas μεγάλος χορηγός στην ΕΣΩ 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά η ημερίδα για το interior design & την αρχιτεκτονική ΕΣΩ, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 στο μεγάλο αμφιθέατρο της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση με σημαντικούς δημιουργούς από τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, την Αθήνα, το Βερολίνο και τη Στοκχόλμη.

Η ημερίδα ΕΣΩ συγκέντρωσε όπως κάθε χρόνο, τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής δημιουργικής σκηνής, καθώς έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός προβολής της αρχιτεκτονικής και των τεχνών. Aποτέλεσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους επισκέπτες, λειτουργώντας ως ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της Αρχιτεκτονικής, του Design και του κόσμου των υλικών.

Η συμμέτοχή της Hager Hellas στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς το περίπτερό της επισκέφθηκαν αρχιτέκτονες, και interior designers από όλη την Ελλάδα.

Εκτός από τις ήδη γνωστές και πολυβραβευμένες σειρές διακοπτικού υλικού berker, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τους νέους περιστροφικούς διακόπτες με φωτισμό των σειρών berker R.classic, berker 1930 και berker 1930 Glas οι οποίοι ενθουσίασαν με τον πρωτότυπο και εκλεπτισμένο σχεδιασμό του διακριτικού τους φωτισμού αλλά και των διαφορετικών δυνατοτήτων φωτισμού που προσφέρουν.