Ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή το νέο προτύπο ΕΛΟΤ 60364 σε συνδυασμό με τις λύσεις της Hager

Η Hager Hellas με επίτιμο προσκεκλημένο ομιλητή και τεχνικός υπεύθυνος της ΤΕ82 που εργάστηκε για τη δημιουργία του προτύπου ΕΛΟΤ 60364 κ. Σαλευρή Αντώνιο και τον product manager στα υλικά προστασίας ράγας, πινάκων και σταθμών φόρτισης Μιχάλη Μαυρουλίδη, διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση στα γραφεία της με βασικότερο στόχο την παρουσίαση των αλλαγών που επιφέρει το νέο πρότυπο, τις νέες απαιτήσεις και προσθήκες και πώς αυτές βρίσκουν εφαρμογή με τα προϊόντα και λύσεις της Hager.

Το βασικό θέμα της παρουσίασης ήταν το νέο πρότυπο ΕΛΟΤ 60364 «Απαιτήσεις για Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις» και η υπουργική απόφαση με αριθμό 101195/2021 για την υποχρεωτική εφαρμογή του από την 10η Οκτωβρίου 2021 με μεταβατικό στάδιο 18 μηνών.

Οι ομιλητές κ. Μαυρουλίδης Μιχάλης και κ. Σαλευρής Αντώνιος, με σαφές ενημερωτικό υλικό για τις νέες απαιτήσεις του ΕΛΟΤ 60364 σε συνδυασμό με τα προϊόντα και λύσεις που ταιριάζουν σε αυτές, παρουσίασαν όλα αυτά που είναι απαραίτητα να γνωρίζει ο κλάδος, με απώτερο σκοπό την ύπαρξη πιο αξιόπιστων και ασφαλέστερων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Η άκρως επιτυχημένη δια ζώσης εκδήλωση είχε προσκεκλισμένους εκπροσώπους από τα μεγαλύτερα μελετητικά γραφεία όλης της Ελλάδας, ενώ μετά την παρουσίαση ακολούθησε δείπνο στην αίθουσα εκδηλώσεων της Hager Hellas. Ως επέκταση της δια ζώσης εκδήλωσης, η παρουσίαση επαληθεύτηκε και άλλες δύο ημερομηνίες στον ίδιο μήνα με τη μορφή webinar, δηλαδή τη ζωντανή εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση με εξίσου μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.