Η Hager παίρνει μέρος στη Light + Building 2022

Μετά από σχεδόν 4 χρόνια η Light and Building επέστρεψε στη Φρανκφούρτη από τις 2 έως τις 6 Οκτωβρίου 2022. Πάνω από 150 υπάλληλοι και περισσότεροι από 7.000 επισκέπτες συναντήθηκαν ξανά σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο που κάλυπτε 1.350 τετραγωνικά μέτρα.
Για πρώτη φορά, η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για το φωτισμό και την κατασκευή κτιρίων πραγματοποιήθηκε το μήνα Οκτώβριο και η Hager πήρε μέρος με νέο περίπτερο και νέα προϊόντα στο καινούριο Hall 12. Επιπλέον, σχεδιάστηκε και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος «workshop street» για εκπαιδευόμενους και μεταπτυχιακούς φοιτητές στον ηλεκτρολογικό κλάδο και το Hager Tiny House στον εξωτερικό χώρο μπροστά από το Hall 11, ενώ στο δεύτερο όροφο της νέας αίθουσας εκθέσεων, η Hager παρουσίασε τις λύσεις της σε χώρο 1.350 m².

Αυτή η νέα διαμόρφωση του περιπτέρου στην έκθεση στήθηκε βάσει της ανοιχτής αρχιτεκτονικής με πρακτικούς σταθμούς ώστε οι επισκέπτες να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας. Στις θεματικές περιοχές Living, Learning και Working παρουσιάστηκαν παραδείγματα εφαρμογών από τη γκάμα λύσεων που προσφέρει η Hager και η berker, καλύπτοντας θέματα από την πιο αποδοτική αποθήκευση ενέργειας για κτίρια κατοικιών και τις καινοτόμες λύσεις φόρτισης για πολυκατοικίες και εμπορικούς χώρους, έως τις έξυπνες υποδομές σε γραφεία και τις σύγχρονες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στα σχολεία. Οι τελευταίες διαμορφώσεις και νέα σχετικά με τη νομοθεσία και τις επιδοτήσεις ολοκλήρωσαν τη γκάμα που παρουσιάστηκε στην έκθεση.

Ακόμα, για όποιον δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην έκθεση, υπήρχε η δυνατότητα να περιηγηθεί στο περίπτερο της Hager από όπου ήθελε με την κράτηση θέσεις στις ξεναγήσεις που γινόντουσαν καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
6875151.3324