Έξυπνoι διακόπτες Berker.Net

Διακόπτες ασύρματων εντολών

Γνωρίζετε ότι για να ανακαινίσετε και να κάνετε πιο άνετο το σπίτι σας δεν χρειάζονται πλέον σκαψίματα, γκρεμίσματα και σοβατίσματα;

Μέσω ασύρματων εντολών μπορείτε να διαμορφώσετε τις ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας ρυθμίζοντας τα επίπεδα φωτισμού ή ελέγχοντας τα ρολά και τις τέντες σε όλο το σπίτι χωρίς επιπλέον καλωδίωση ή μερεμέτια.

Ο ασύρματος έλεγχος μέσω συχνοτήτων KNX RF μπορεί να γίνει με αντικατάσταση των παλιών διακοπτών, κρατώντας την ίδια καλωδίωση και εγκαθιστώντας μηχανισμούς Berker.Net με ασύρματα πλακίδια.
Επιπρόσθετα μπορούν να τοποθετηθούν επίτοιχοι ασύρματοι διακόπτες σε σημεία που δεν έχουν προβλεφθεί καλωδιώσεις, σε οποιοδήποτε σημείο το επιλέξετε.

Οι διακόπτες και τα συστήματα Berker.Net είναι η τέλεια επιλογή για ένα σύγχρονο, άνετο και καινοτόμο σπίτι... το δικό σας!

Σενάρια εγκατάστασης

Η οικογένεια διακοπτών Berker.Net προσφέρει πολλαπλές λύσεις. Η νέα γενιά ηλεκτρονικών μηχανισμών έχει τη δυνατότητα του ελέγχου τόσο των συμβατικών όσο και των ασύρματων εγκαταστάσεων με πολύ απλό τρόπο. Διαθέτοντας αμφίδρομη ασύρματη επικοινωνία, ακόμα και υφιστάμενες εγκαταστάσεις KNX μπορούν να
επεκταθούν πολύ εύκολα.