Terra Nord
Κτίριο γραφείων
 

Θέλοντας να φέρει όλες τις εταιρείες της κάτω από μια στέγη, η ελληνική εταιρεία Olympia Group συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν ένα νέο και μεγαλύτερο κτίριο.


Σχεδιασμένο για να αποπνέει μια δημιουργική και φιλική ατμόσφαιρα που ενθαρρύνει την ομαδική εργασία και τη συνεργασία, το τετραώροφο κτίριο 11.500m² διαθέτει άνετους και ευέλικτους χώρους γραφείων που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες των εταιρειών και όχι το αντίστροφο. Εξίσου σημαντική για τον Όμιλο Olympia ήταν και η περιβαλλοντική πτυχή των νέων γραφείων, ζητώντας από τους αρχιτέκτονες να δηλώνουν την επιθυμία τους να διατηρήσουν το αποτύπωμα CO2 όσο το δυνατόν χαμηλότερο.

Οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων μπόρεσαν να δουν διάφορες λύσεις της Hager που παρουσιάστηκαν live στο εργοτάξιο. Αυτό κάνει πάντα πιο σωστή την επιλογή για κάθε μεμονωμένο έργο και πολύ πιο εύκολη. Η άψογη υποστήριξη πελατών μας και οι γρήγοροι χρόνοι απόκρισης, όλα υπογραμμισμένα από τη στενή προσωπική επαφή με τον πελάτη μας και τον υπεργολάβο κάνουν πάντα τη διαφορά.

Η επιλογή του συστήματος berker μας τελικά υποκινήθηκε επίσης από τη συμβατότητα της σειράς με ένα ειδικά πιστοποιημένο RJ45, το οποίο ήταν μέρος των απαιτήσεων του έργου. Επιπλέον, ο πελάτης επέλεξε ένα σύστημα Hager KNX για το σύστημα διαχείρισης κτιρίου καθώς και το σύστημα κλιματισμού και μηχανικού αερισμού VRV για τα γραφεία.

Τα διαπιστευτήρια βιώσιμων έργων του κτιρίου ολοκληρώνονται από πανταχού παρόντες ειδικούς χώρους για ανακύκλωση προϊόντων, συσκευασιών και απορριμμάτων, ενώ ο σχεδιασμός του κτιρίου προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο έργο

Berker Q.3 KNX μαύρο

Στιβαρός, με καθαρό περίγραμμα και εξαιρετικό φινίρισμα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του διακόπτη berker Q.3 σε συνδυασμό με την υψηλή ανθεκτικότητά του απαντούν σε κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.

Δείτε τα προϊόντα

Στοιχεία έργου

Έργο: Olympia Group - γραφεία Terra Nord
Περιοχή: Κηφισιά, Αττική
Προϊόντα και λύσεις Hager: Έξυπνα συστήματα KNX, Berker Q.3
Αρχιτεκτονική μελέτη: Gkotsis Serafimidou Architects
Εξωτερικοί συνεργάτες: -Ηλεκτρομηχανική μελέτηy: LDK , - Κατασκευαστική εταιρεία: Berios
© Φωτογράφοι: George Messaritakis

Επικοινωνήστε μαζί μας για το έργο σας;

Συχνά η λύση βρίσκεται ένα κλικ ή ένα τηλεφώνημα μακρυά. Η ομάδα μας σας υποστηρίζει από τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού μέχρι την ολοκλήρωση του έργου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας