Vathi Cove
Luxury Resort & Spa
 

Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Vathi Cove Resort & Spa βρίσκεται στο προστατευόμενο από το δίκτυο Natura, στον κόλπο Βαθύ, στο νησί της Θάσου. Αποτελεί ένα boutique resort, ξεπερνώντας τα 5 αστέρια, καθώς διαθέτει 31 δωμάτια, πέντε junior σουίτες και μία προεδρική σουίτα, το καθένα με το δικό του αισθητικό προφίλ και ταυτότητα.

Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένος από τη φυσική ομορφιά, τη γαλήνη και τη μοναδικότητα της τοποθεσίας του.


Oι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα σπα, ένα εξαιρετικό εστιατόριο, ένα lounge bar στο ηλιοβασίλεμα, ένα beach bar που λειτουργεί όλη την ημέρα και μια θερμαινόμενη infinity πισίνα, όλα με μοναδική ατμόσφαιρα και εκπληκτική θέα των γαλαζοπράσινων νερών του Αιγαίου και του πευκοδάσους.

Οι λύσεις της Hager που χρησιμοποιήθηκαν ήταν διακοπτικό υλικό berker και cubyko καθώς και ενδοδαπέδια κουτιά καλωδίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Vathi Cove έχει συγκεντρώσει μεγάλη αναγνώριση για το design και την ομορφιά του, καθώς κέρδισε το BigSEE Interior Design Awards 2021 και το Interior Awards 2021.

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο έργο

Berker K.1
ανθρακί

Ο Berker K.1 έχει την τέχνη της απλότητας. Είναι ιδανική επιλογή για τους διαχρονικούς κλασσικούς εσωτερικούς χώρους.

cubyko IP55
γκρι

Εξαιρετική ανθεκτικότητα σε δύσκολες περιβαλλοντολογικές συνθήκες με μεγάλη αντοχή στην σκόνη και στην υγρασία, καλαίσθητος σχεδιασμός.

Ενδοδαπέδια κουτιά

Διακριτική και αποτελεσματική λύση για κάθε επαγγελματικό χώρο

Στοιχεία έργου

Έργο: Vathi Cove Luxury Resort & Spa
Περιοχή: Θάσος
Προϊόντα και λύσεις Hager: Berker K.1, Cubyko IP55, Ενδοδαπέδια κουτιά
Αρχιτέκτονες: Mtarchitects - Massouridis Theodoraki Architects
Η/Μ μελέτη: PG Kamarinos Consulting Engineers
© Φωτογράφος:George Fakaros

Επικοινωνήστε μαζί μας για το έργο σας;

Συχνά η λύση βρίσκεται ένα κλικ ή ένα τηλεφώνημα μακρυά. Η ομάδα μας σας υποστηρίζει από τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού μέχρι την ολοκλήρωση του έργου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας