Hager: πάνω από 65 χρόνια πρωτοπόρος στον τομέα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων

Ο Όμιλος Hager είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων και υπηρεσιών στον τομέα του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε κατοικίες, εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια.

Οι λύσεις που προσφέρουμε καλύπτουν όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης που αφορούν τόσο τη διανομή ενέργειας και τη διαχείριση καλωδίων όσο και τις έξυπνες τεχνολογίες ελέγχου κτιρίων και ασφάλειας.

Η Hager είναι μια οικογενειακή εταιρεία με περισσότερους από 12.000 υπαλλήλους, που κατασκευάζει σε 22 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες. Δημιουργούμε προϊόντα και λύσεις, για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους που προσφέρουν ηρεμία, ασφάλεια και ευεξία στους ανθρώπους στην καθημερινότητά τους.

Ως οικογενειακή επιχείρηση με ισχυρές αξίες, ενεργούμε σήμερα για να διασφαλίσουμε τη μακροχρόνια επιτυχία μας στο μέλλον. Ένας τρόπος για αυτό είναι επενδύοντας στους εργαζόμενούς μας και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, βελτιστοποιώντας το ενεργειακό μας αποτύπωμα και αναπτύσσοντας διαδικασίες και λύσεις που είναι πιο αποδοτικές ενεργειακά.

Για εσάς, μαζί με εσάς.

Η βασική ιδέα όλων όσων κάνουμε είναι να ωφελούμε τους πελάτες μας και να δίνουμε μεγάλη έμφαση στην απλότητα και τη φιλικότητα προς τον χρήστη. Είμαστε καινοτόμοι και εργαζόμαστε συνεχώς μαζί σας για να βελτιώνουμε και να απλοποιούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Για εσάς, με εσάς.

Βιώσιμη Ανάπτυξη

Ως οικογενειακή επιχείρηση με σαφώς καθορισμένες αξίες, εργαζόμαστε συνεχώς για να εξασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον. Για εμάς, αειφορία σημαίνει να εργαζόμαστε με τρόπο που επιτρέπει στα παιδιά μας να έχουν μια καλή ζωή σε αυτόν τον πλανήτη όταν μεγαλώσουν.

Πρόκειται για την υιοθέτηση ηθικών πολιτικών και ρουτίνας και την βελτίωση της ανάπτυξης των εργαζομένων αλλά και της ίδιας της εργασίας με τρόπους που προφυλάσσουν το φυσικό περιβάλλον, με ιδιαίτερη έμφαση στον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής.

Η φιλοσοφία μας

Η αειφορία είναι ο γνώμονας σε ό,τι κάνουμε, εστιάζοντας σε τρεις συγκεκριμένες πτυχές που αποκαλούμε «E3».

E για Ethics (ηθική)

Οι ηθικές αρχές καθορίζουν πώς συμπεριφερόμαστε στους πελάτες μας, στους συναδέλφους μας και στο κοινωνικό σύνολο.

E για Environment (περιβάλλον)

Διαχειριζόμαστε προσεκτικά τους πόρους, αποφεύγουμε τις επιβλαβείς ουσίες και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να μειώσουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα.

E για Energy (ενέργεια)

Συμβάλλοντας στην ενεργειακή μετάβαση, παρέχουμε λύσεις που βλέπουν στο μέλλον, ενεργειακά αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον.

Η ιστορία μας

Ρίζες, θάρρος και δυναμισμός

Το 1955, ο Oswald Hager (1926-2017) και ο Hermann Hager (1928-2014) και ο πατέρας τους Peter Hager ίδρυσαν την OHG, ένα εργοστάσιο ηλεκτρολόγων μηχανικών στο Ensheim. Αυτό έθεσε τα θεμέλια για τον σημερινό Όμιλο Hager.

Από τους αδελφούς Hager δεν έλειψε ποτέ το θάρρος και η επιχειρηματικότητα. Μετά την ένταξη του Σάαρλαντ στη Γερμανία το 1959, οι αδελφοί αποφάσισαν να τοποθετήσουν την Hager σε δύο στρατηγικές τοποθεσίες: το Σααρμπρύκεν και το Ομπερναί (Γαλλία).

Από την αρχή, παράγοντες επιτυχίας για τη Hager ήταν η ακρόαση και ο διάλογος με τους πελάτες της. Επιπλέον, ένα στρατηγικό θεμέλιο μαζί με την κατανόηση των μελλοντικών αναγκών, ήταν οι έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις - τόσο από τεχνική όσο και από γεωγραφική άποψη - οι οποίες έγιναν οι ακρογωνιαίοι λίθοι της συστηματικής και δυναμικής ανάπτυξης του Ομίλου Hager μέχρι και σήμερα.

Όμιλος Hager

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία μας, τα μέρη στα οποία βρισκόμαστε, τις αξίες μας ή να μάθετε περισσότερα για τις μάρκες που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου, κάντε κλικ παρακάτω!

Περισσότερα

Ετήσια έκθεση 2021

Στον Όμιλο Hager, δεσμευόμαστε να διαδραματίσουμε βασικό ρόλο στη διαμόρφωση του ηλεκτρικού μέλλοντος, ειδικά καθώς ο κόσμος του 2030 θα είναι ακόμα πιο ψηφιακός, ηλεκτρονικός και βιώσιμος από ό,τι είναι σήμερα.
Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι στον αυριανό ηλεκτρικό κόσμο και όχι μόνο.

Περισσότερα

Join us!

Ως οικογενειακή επιχείρηση βάζουμε πάντα τους ανθρώπους πάνω από όλα. Μαζί, διαμορφώνουμε τον αυριανό ηλεκτρικό κόσμο. Σήμερα και στο μέλλον. Στην εταιρεία μας, θα βρείτε ένα μέρος για να μάθετε και να αναπτυχθείτε, τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως άτομο, επειδή πιστεύουμε πραγματικά ότι η επιχείρηση και οι άνθρωποι αναπτύσσονται μαζί.

Περισσότερα