Πίνακες vega 18, έως 125A  

 

Η νέα σειρά πινάκων vega 18, με 18 στοιχεία ανά σειρά και χωρητικότητα υλικών έως 72 στοιχεία, διαθέτει χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την εγκατάσταση, όπως τα περιστρεφόμενα στηρίγματα τοποθέτησης, για εφαρμογές έως 125A.

Οι πίνακες συμμορφώνονται με τα πρότυπα IEC/EN 60670-24 για οικιακές εφαρμογές και IEC/EN 61439-3 για εμπορικές και κτιριακές εφαρμογές.

Δείτε τα προϊόντα

Η μελέτη πίσω από το σχεδιασμό

Μοναδικά χαρακτηριστικά
Αυτή η νέα έκδοση είναι αποτέλεσμα στενής συνεργασίας μεταξύ των συνεργατών ηλεκτρολόγων και της Hager. Διαθέτει μεγάλο χώρο καλωδίωσης για ευκολότερη και ασφαλέστερη σύνδεση και διέλευση των καλωδίων.

Κομψό design
Το ανανεωμένο χερούλι σε ασημί χρώμα καθώς και η χαρακτηριστική λωρίδα είναι στοιχεία του νέου κομψού design που σας βοηθούν άμεσα να αναγνωρίσετε αυτή τη νέα σειρά πινάκων.

Σημαντικά πλεονεκτήματα

Άνετη καλωδίωση

Μεγάλος χώρος για καλωδίωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χώρο για καλώδια:
α) Μεταξύ του ακροδέκτη γείωσης και των συσκευών
β) Μεταξύ των πλαϊνών τοιχωμάτων και του σκελετού
γ) Ανάμεσα στις ράγες DIN και στο πίσω μέρος

Γρήγορα και εύκολη συναρμολόγηση

Τα περιστρεφόμενα εργοστασιακά ανταλλακτικά 360° εγγυώνται τέλεια συναρμολόγηση των ντουλαπιών διανομής vega. Τα μέρη στερέωσης περιλαμβάνουν επιμήκη οπή (6 x 13 mm). Αυτό το σύστημα σάς επιτρέπει να εντοπίζετε πάντα τις τρυπημένες οπές, όπου κι αν βρίσκονται.

Κάθετη και οριζόντια σύνδεση

Οριζόντια σύνδεση: οι πίνακες είναι εξοπλισμένοι με πλευρικές εγκοπές 85 x 60mm στους τοίχους.
Κάθετη σύνδεση: Η μονωτική πλακέτα εσωτερικά εγγυάται διπλή μόνωση (Κλάση II) δύο πινάκων διανομής.

Η τέλεια πόρτα

Με δυνατότητα ανοίγματος έως 90°, η πόρτα ευθυγραμμίζεται πλήρως με τον τοίχο του ντουλαπιού, γεγονός που επιτρέπει τη μέγιστη πρόσβαση. Η πόρτα μπορεί εύκολα να αλλάξει στην άλλη πλευρά.