Λύσεις
για οικιακές εγκαταστάσεις
 

Παρέχουμε τόσο standard όσο και εξατομικευμένες λύσεις για κατοικίες και διαμερίσματα. Η απλότητα και η ευκολία χρήσης είναι σημαντικές για εμάς ως κατασκευαστής και ως συνεργάτης σας. Μια συνεργασία με τη Hager σημαίνει εγγυημένη ενεργειακή απόδοση, άνετη διαβίωσης, ασφάλεια και υψηλή αισθητική.

Διανομή ενέργειας

Οι οικιακοί πίνακες της Hager αποτελούν την ιδανική λύση τόσο για απλές εγκαταστάσεις με τις σειρές cosmos, mini gamma και gamma+13 όσο και για πιο περίπλοκες με τη σειρά πινάκων golf που χαρακτηρίζονται ...

Οικιακοί πίνακες για εφαρμογές πολυμέσων

Η νέα έκδοση volta multimedia είναι κατάλληλη για εφαρμογές πολυμέσων όπως για παράδειγμα η δικτύωση ενός γραφείου ή μιας κατοικίας.

Επιλογή υλικών προστασίας

Στις οικιακές εγκαταστάσεις επιλέγονται αυτόματες ασφάλειες που καλύπτουν το πρότυπο EN 60898-1, το οποίο αφορά την προστασία ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε κατοικίες.

Προστασία έναντι υπερτάσεων

Υψηλής ποιότητας συσκευή προστασίας από υπέρταση (SPD), γίνονται στην τεχνολογία των κενών σπινθήρα και βαρίστορ. Πλήρης ευέλικτες λύσεις, προσαρμοσμένες στην εγκατάσταση των κατοικιών, βιομηχανικών και των υποδομών.

Προστασία από ηλεκτρικό τόξο (AFDD)

Η νέα λύση προστασίας ηλεκτρικών εγκαταστάσεων της Hager συνδυάζει την αξιόπιστη τεχνολογία της με τις ικανότητες ενός μικροεπεξεργαστή. Οι νέες συσκευές ανίχνευσης ηλεκτρικού τόξου (AFDD) χρησιμοποιούν...

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η νέα σειρά υλικών Hager βελτιώνει την απόδοση της θέρμανσης, βελτιστοποιεί την διαχείριση της κατανάλωσης και αυξάνει την άνεση του χρήστη, εξασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Διακόπτες berker

Οι διακόπτες των σειρών berker χαρακτηρίζονται από τον καινοτόμο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα και την προηγμένη τεχνολογία τους.

Διακόπτες gallery

Με αυθεντικά υλικά, ποικιλία χρωμάτων, δομημένο σχεδιασμό και διαφορετικές αντανακλάσεις, η σειρά gallery δίνει την ελευθερία στην επιλογή.

Διακόπτες gallery

Ασφαλής παροχή ρεύματος σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους με αυξημένη υγρασία, μην ψάξετε κάτι άλλο. Οι διακόπτες cubyko είναι η τέλεια λύση!

Σταθμοί φόρτισης witty.start

Ο σταθμός φόρτισης witty.start κάνει το ξεκίνημά σας στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης πολύ εύκολο, με επιλογές ισχύος φόρτισης 7,11 και 22kW, το νέο εργονομικό του design και την ευκολία τοποθέτησης.