cubyko IP55

Πρίζες και διακόπτες παντός καιρού.

Όταν χρειάζεστε ασφαλή παροχή ρεύματος σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους με αυξημένη υγρασία, μην ψάξετε κάτι άλλο. Οι διακόπτες cubyko είναι η τέλεια λύση!

Στεγανοί διακόπτες 4 εποχών

Η στεγανή σειρά διακοπτών cubyko IP55 της Hager είναι εξαιρετικά ανθεκτική σε δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες με μεγάλη αντοχή στην σκόνη και στην υγρασία. Σχεδιασμένη από ηλεκτρολόγους αποτελεί την ιδανική λύση για την ασφαλή μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας σε εξωτερικούς χώρους αλλά και εσωτερικούς χώρους με μεγάλη υγρασία (κλειστά κολυμβητήρια, spa, hammam κλπ).

Δείτε τα προϊόντα

Η δύναμη για όλες τις εποχές!

Θέλετε να εγκαταστήσετε έναν ποιοτικό διακόπτη ή πρίζα σε γκαράζ, σε κήπο ή σε βεράντα; Επιλέξτε ότι χρειάζεστε μέσα απο την ποικιλία που προσφέρει η στεγανή σειρά cubyko IP55.

5 λόγοι για να επιλέξετε cubyko

Στεγανοποίηση και στις δύο πλευρές του πλαισίου

Πιστοποιημένο IP55 και με μία ενισχυμένη μεμβράνη που καλύπτει το πίσω μέρος, αυτός ο πατενταρισμένος σχεδιασμός της Hager εγγυάται τη βέλτιστη προστασία ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.

Πλήρης ή συναρμολογούμενη έκδοση

Αυξημένη ευελιξία με την επιλογή της συναρμολογούμενης σειράς για επίτοιχη ή χωνευτή εγκατάσταση.

Εύκολη εγκατάσταση

Το σύστημα εγκατάστασης με δύο βίδες ¼ στροφής εξοικονομεί χρόνο. Ξεκουμπώστε εύκολα τον μηχανισμό χάρη στο σύστημα κλεισίματος μπαγιονέτ.

Φωτεινή λειτουργία

Χάρη σε ένα πλαίσιο LED λευκού ή μπλε χρώματος το cubyko λειτουργεί ως λυχνία σηματοδότησης ή προσανατολισμού.

Καλαίσθητος σχεδιασμός

Ενσωματώνεται διακριτικά σε όλα τα περιβάλλοντα με στυλ, αλλά είναι αρκετά σκληρό ώστε να αντιστέκεται σε κρούσεις, άμμο, σκόνη κ.α.

Οι διακόπτες cubyko είναι η επιλογή όταν οι συνθήκες του χώρου το απαιτούν.

Έντυπο παρουσίασης cubyko IP55

Γνωρίστε τις δυνατότητες που προσφέρει η στεγανή σειρά διακοπτών cubyko IP55 και επιλέξτε τα προϊόντα που ταιριάζουν στις απαιτήσεις του δικού σας χώρου.

Download

Επιλογές χρωμάτων

Σε ανθρακί ή λευκό, ο σχεδιασμός του cubyko προσαρμόζεται στη διακόσμηση και ενσωματώνεται αισθητικά σε κάθε περιβάλλον.

Δείτε τα προιόντα

Σειρέςcubyko

Επίτοιχη σειρά

Χωνευτή σειρά

Σειρά συναρμολογούμενη

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνία