Νέα ενδοδαπέδια mini κουτιά IP30 - IP67  

 

Η ευέλικτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και δεδομένων σε μεγάλους χώρους είναι μια πραγματική πρόκληση. Τα νέα mini κουτιά δαπέδου με στιβαρό σχεδιασμό, διακριτική εμφάνιση και ευέλικτες επιλογές σύνδεσης απαντούν σε αυτή την πρόκληση με τον πιο αξιόπιστο και δημιουργικό τρόπο. Επίσης ο υψηλός δείκτης στεγανότητας τους (IP30 - IP67) τα καθιστά ιδανική επιλογή για δάπεδα με στεγνό και υγρό καθάρισμα με μεγάλη κυκλοφορία. Το ελκυστικό καπάκι και οι χρωματικές παραλλαγές προσφέρουν μέγιστη ευελιξία. Ένα σύστημα παροχής σε κάθε θέση εργασίας για όλους τους τύπους δαπέδων που απλοποιεί την εγκατάσταση.

Δείτε τα προϊόντα

Πολλές δυνατότητες σε μικρό χώρο

volta.hybrid

Έως τέσσερις επιλογές σύνδεσης

Σε ένα mini ενδοδαπέδιο κουτί υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης: δύο πριζών SCHUKO® 230V και δύο συνδέσεων δεδομένων/πολυμέσων χωρούν σε διάμετρο εγκατάστασης μόλις 122mm. Όλες οι υποδοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα.

Τα νέα mini κουτιά δαπέδου έχουν αρθρωτή δομή: αποτελούνται από

  • κουτί εγκατάστασης

  • βάση συσκευής

  • παραλλαγή καλύμματος

Τα πρακτικά αξεσουάρ εγκατάστασης μας εξασφαλίζουν γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

volta.hybrid

Μεταλλικά καλύμματα με κυλινδρική πλάγια έξοδο καλωδίων IP67
Το στιβαρό μεταλλικό καπάκι με ενσωματωμένο κύλινδρο εξόδου καλωδίων όχι μόνο προστατεύει την εγκατάσταση δαπέδου από βαριά φορτία, αλλά και προστατεύει και από την είσοδο νερού. Χάρη στον υψηλό βαθμό προστασίας IP67, είναι κατάλληλο για όλα τα πατώματα εσωτερικών χώρων που απαιτούν υγρό καθαρισμό.

Μεταλλικά καλύμματα ανοιγόμενα IP66
Τα μεταλλικό ανοιγόμενα καλύμματα συνδυάζουν τη στιβαρή σχεδίαση με τον κομψό σχεδιασμό. Όχι μόνο είναι πολύ ανθεκτικά, αλλά και δένουν αρμονικά με επενδύσεις δαπέδου όπως παρκέ ή πέτρινα πλακάκια. Όταν είναι κλειστά, τα δάπεδα μπορούν επίσης να καθαριστούν με υγρό καθάρισμα χάρη στον βαθμό στεγανότητας IP66.

Πλαστικά καλύμματα 2 εξόδων IP30
Τα mini κουτιά δαπέδου με πλαστικό κάλυμμα είναι ιδανικά για δάπεδα κτιρίων, γραφείων και διοίκησης που απαιτούν στεγνή συντήρηση. Τα υψηλής ποιότητας χρώματα του γκρι και τουμαύρου δένουν αρμονικά σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως το χαλί. Η υψηλή λειτουργικότητα ανοίγει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών για εσάς.

Συστήματα ενδοδαπέδιας εγκατάστασης

Η Hager προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για όλους τους επαγγελματικούς χώρους π.χ γραφεία, εκθεσιακούς χώρους ή χώρους πολλαπλών λειτουργειών, σε κάθε τύπο δαπέδου, λύσεις που καλύπτουν φορτία μέχρι 20.000Ν (περίπου 2 τόνους)...

Δείτε περισσότερα

Μηχανισμοί gallery 45x45

Η Hager προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για όλους τους επαγγελματικούς χώρους π.χ γραφεία, εκθεσιακούς χώρους ή χώρους πολλαπλών λειτουργειών, σε κάθε τύπο δαπέδου, λύσεις που καλύπτουν...

Μάθετε περισσότερα

Σύστημα εγκατάστασης ενδοδαπέδιων κουτιών σε μπετόν

Τα μεταλλικά κουτιά είναι απαραίτητα για τη σταθερή τοποθέτηση των ενδοδαπέδιων κουτιών σε πάτωμα από μπετόν.
Είτε μέσω προστατευτικών μεμβρανών είτε μέσω χαλύβδινων πλαϊνών καλυμμάτων που διαθέτουν...

Μάθετε περισσότερα