Ελεγμένες λύσεις.

Μπορείτε να τις εμπιστευθείτε.

Η δική σας φήμη ως αξιόπιστοι επαγγελματίες σημαίνει τα πάντα για εμάς και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας βοηθήσουμε να τη διατηρήσετε. Για να σας παρέχουμε αξιόπιστο και ασφαλή ηλεκτρολογικό εξοπλισμό που να αντέχει στο χρόνο, φτάνουμε στα άκρα εξασφαλίζοντας τη δική μας φήμη ως κατασκευαστές, πολύ πριν θέσετε τη δική σας στην κρίση των πελατών σας.

Χτίζοντας
την Αξιοπιστία

Λοιπόν, πώς το κάνουμε; Υπάρχουν δύο μέρη σε αυτή την απάντηση. Αφενός, δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας στα εργαστήρια δοκιμών της Hager για να εγγυηθούμε για την ποιότητά τους αρκετά πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά. Αφετέρου, τα δοκιμάζουμε και σε πραγματικές συνθήκες, «επί τόπου» στα έργα μαζί με εγκαταστάτες ηλεκτρολόγους, ώστε να έχετε αξιόπιστα και εργονομικά προϊόντα που θα συνεχίζουν να λειτουργούν στο χρόνο, όπως την πρώτη μέρα λειτουργίας τους.

Ευρηματικοί
για Εσάς

Οι ευρηματικές μας λύσεις έχουν έναν κύριο στόχο - να κάνουν την ηλεκτρολογική εγκατάσταση πιο εύκολη, πιο ασφαλή και πιο γρήγορη.
Οι μηχανικοί της Hager εξετάζουν συνεχώς νέες πιθανές λύσεις που κάνουν τη ζωή του ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη πιο εύκολη, όπως η παροχή περισσότερου χώρου καλωδίωσης μέσα σε έναν πίνακα, καθώς και ο εντοπισμός λεπτομερειών και χαρακτηριστικών που κάνουν τη διαφορά για τον κάθε επαγγελματία στην εργασία του.

Η παρακολούθηση του τρόπου εργασίας σας μας δίνει ιδέες, μας εμπνέει να βελτιωνόμαστε συνεχώς προσφέροντάς σας νέα και πρακτικά εργαλεία.

Έξυπνοι & παντός καιρού
σταθμοί φόρτισης

Οι σταθμοί φόρτισης witty προορίζονται για μια ζωή μεγάλης διάρκειας με χρήση υπό αντίξοες συνθήκες και συχνά από πολλούς τελικούς χρήστες. Για να βεβαιωθούμε ότι είναι έτοιμοι για καθημερινή χρήση φόρτισης πολλών οχημάτων, οι σταθμοί witty υποβάλλονται σε δοκιμές τύπου με ανθρώπους αλλά και ρομποτικές μηχανές. Ένας από τους πολλούς ελέγχους είναι η διενέργεια 50.000 ανοιγοκλεισιμάτων της πρίζας έτσι ώστε να διασφαλιστεί η αντοχή της στο χρόνο.

Σχεδιασμός που αποδίδει
Κατασκευή που αντέχει

Είναι εύκολο να απαριθμείς τις ιδιότητες ενός προϊόντος, αλλά το να τις επαληθεύεις και να τις πιστοποιείς είναι μια υπόθεση που αντιμετωπίζουμε σοβαρά και υπέυθυνα. Όπως είναι φυσικό, διαφορετικά προϊόντα απαιτούν και διαφορετικές δοκιμές, ειδικά σχεδιασμένες για τη χρήση τους. Ακολουθεί μια επισκόπηση των δοκιμών που πραγματοποιούμε ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα και οι λύσεις μας πληρούν τις απαιτήσεις για χρήση σε πραγματικές συνθήκες. Τα αποτελέσματα αυτών των διαδικασιών είναι αυτά που κερδίζουν την εμπιστοσύνη σας.

Έλεγχος εκτόξευσης νερού

Icon Produktkatalog

Για να διασφαλίσουμε τους δείκτες στεγανότητας των προϊόντων μας, τα δοκιμάζουμε στις πιο υγρές συνθήκες. Οι δοκιμές ψεκασμού στο εργαστήριο διασφαλίζουν ότι τα περιβλήματα είναι έτοιμα για κάθε καιρικό φαινόμενο, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σας και εξασφαλίζοντας ηρεμία σε εσάς και τους πελάτες σας.

Έλεγχος κλιματικών αλλαγών

Μια άλλη σημαντική δοκιμή αξιοπιστίας είναι η δοκιμή υπό ακράιες κλιματικές αλλαγές. Για να εκτεθούν τα περιβλήματα σε υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία, τα τοποθετούμε σε κλιματικό θάλαμο (-15 °C έως +50 °C) για 28 ημέρες. Στη συνέχεια, πραγματοποιούνται περισσότερες δοκιμές με ανιχνευτές. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη όταν πρόκειται να σας παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα.

Ρομποτικοί έλεγχοι

Στην πραγματικότητα, μια σειρά δοκιμών με χρήση των προτίοντων από ανθρώπους και ρομπότ επικεντρώνεται στον έλεγχο της διάρκειας ζωής των προϊόντων όπου τα ρομπότ πχ. εκτελούν 50.000 κύκλους ανοίγματος/κλεισίματος μιας πρίζας σταθμού φόρτισης witty, για να αποδείξουν την αξιοπιστία ενός προϊόντος που θα προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις από πολλούς ανθρώπους.

Έλεγχοι στο σπίτι

Οι μηχανικοί μας είναι γνωστό ότι παίρνουν μαζί τους τη δουλειά τους στο σπίτι, κυριολεκτικά! Αυτό ονομάζεται δοκιμή Alpha όπου τα προϊόντα χρησιμοποιούνται από αυτούς στο σπίτι. Δοκιμές beta όπου τα προϊόντα δίνονται σε ειδικούς εγκαταστάτες για να τελειοποιηθούν σε πραγματικό περιβάλλον ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα προϊόντα μας σε παραγματικές συνθήκες στα εργοστάσια της Hager καθημερινά.