Σύστημα διανομής ισχύος έως 160A

Οι πίνακες univers fw και vega D προορίζονται για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις κατοικιών και εμπορικών κτιρίων. Καλύπτουν μεγάλο εύρος εφαρμογών με ονομαστικό ρεύμα έως 125 και έως 160A αντίστοιχα για τοποθέτηση σε τοιχοποιία, ή σε γυψοσανίδα, ή επίτοιχη τοποθέτηση. Λόγω της μεγάλης χωρητικότητας υλικών ράγας δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις. Είναι κατασκευασμένοι από χάλυβα, πλήρως μονωμένοι με ηλεκτροστατική βαφή και κλάση μόνωσης II.

Πίνακες univers fw

Με 12 στοιχεία ανά σειρά, 3-7 σειρές, 1-4 στήλες και διάφανη ή αδιάφανη πόρτα οι μεταλλικοί πίνακες univers fw αποτελούν την ιδανική λύση στη σύγχρονη εγκατάσταση έως 125A σε κτίρια και κατοικίες. Χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι το διακριτικό design με πλαίσιο πίνακα που ξεχωρίζει λιγότερο από 12 mm καθώς και η δυνατότητα εγκατάστασης υλικού ράγας μέχρι 336 στοιχεία.

Πίνακες vega D

Διατίθενται κατ’ επιλογήν είτε ως ολοκληρωμένοι αποκλειστικά για υλικό ράγας, είτε προς συμπλήρωση, προκειμένου να συμπεριλάβουν πρωτεύοντα υλικά όπως για παράδειγμα έναν αυτόματο διακόπτη ισχύος. Η σειρά vega D διαθέτει πίνακες από 1 έως 7 σειρές των 24 στοιχείων, καλύπτοντας εφαρμογές έως 160A. Οι δυνατότητές τους δεν σταματούν εκεί καθώς είναι οι πρώτοι πίνακες της κατηγορίας οι οποίοι ενσωματώνουν διακοπτικό υλικό systo στο πλάι και multimedia συσκευές με τη χρήση διάτρητης πλάτης.