Οικιακές εγκαταστάσεις

Διανομή ενέργειας

Οι οικιακοί πίνακες της Hager αποτελούν την ιδανική λύση τόσο για απλές εγκαταστάσεις με τις σειρές cosmos, mini gamma και gamma+13 όσο και για πιο περίπλοκες με τη σειρά πινάκων golf που χαρακτηρίζονται τόσο από το σύγχρονο design τους όσο και από την μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων τους, ικανών να καλύψουν...

 

Οικιακοί πίνακες για εφαρμογές πολυμέσων

Η νέα έκδοση volta multimedia είναι κατάλληλη για εφαρμογές πολυμέσων όπως για παράδειγμα η δικτύωση ενός γραφείου ή μιας κατοικίας.

 

Επιλογή υλικών προστασίας για κατοικίες

Στις οικιακές εγκαταστάσεις επιλέγονται αυτόματες ασφάλειες που καλύπτουν το πρότυπο EN 60898-1, το οποίο αφορά την προστασία ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε κατοικίες.

 

Αντικεραυνική προστασία

Υψηλής ποιότητας συσκευή προστασίας από υπέρταση (SPD), γίνονται στην τεχνολογία των κενών σπινθήρα και βαρίστορ. Πλήρης ευέλικτες λύσεις, προσαρμοσμένες στην εγκατάσταση των κατοικιών, βιομηχανικών και των υποδομών.

 

Προστασία από ηλεκτρικό τόξο (AFDD)

Η νέα λύση προστασίας ηλεκτρικών εγκαταστάσεων της Hager συνδυάζει την αξιόπιστη τεχνολογία της με τις ικανότητες ενός μικροεπεξεργαστή. Οι νέες συσκευές ανίχνευσης ηλεκτρικού τόξου (AFDD) χρησιμοποιούν...

 

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η νέα σειρά υλικών Hager βελτιώνει την απόδοση της θέρμανσης, βελτιστοποιεί την διαχείριση της κατανάλωσης και αυξάνει την άνεση του χρήστη, εξασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Διακόπτες berker

Οι διακόπτες των σειρών berker χαρακτηρίζονται από τον καινοτόμο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα και την προηγμένη τεχνολογία τους.

 

Σταθμοί φόρτισης witty.start

Ο σταθμός φόρτισης witty.start κάνει το ξεκίνημά σας στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης πολύ εύκολο, με επιλογές ισχύος φόρτισης 7,11 και 22kW, το νέο εργονομικό του design και την ευκολία τοποθέτησης.

 

Ασφάλεια

Οι ανιχνευτές καπνού και θερμοκρασίας της Hager διαθέτουν πιστοποίηση VdS για χρήση σε κατοικίες με σκοπό την ανίχνευση πυρκαγιών σε πρώιμο στάδιο και τη δημιουργία σήματος συναγερμού.