coviva
Απολαύστε περισσότερο το σπίτι σας

Το coviva smartbox ολοκληρώνει την ασύρματη εγκατάσταση συγκεντρώνοντας τον έλεγχο όλων των quicklink συσκευών σε μια κεντρική μονάδα η οποία παρέχει οπτικοποίηση των εντολών σε ένα κινητό ή tablet (iOS, Android). Επιπλέον το σπίτι ακούει τις επιθυμίες σας μέσω των φωνητικών βοηθών amazon alexa και google assistant. Ο έλεγχος της κατοικίας περνά σε νέο επίπεδο.

Ένα σύστημα, πολλές δυνατότητες

Η θέρμανση, ο φωτισμός, η σκίαση και οι ανιχνευτές καπνού λειτουργούν με ευφυή τρόπο για την αύξηση της άνεσης, της ασφάλειας, της εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων.
Το coviva Smartbox είναι μια συσκευή που συγκεντρώνει και οπτικοποιεί τις λειτουργίες που προσφέρουν οι ασύρματες μονάδες quicklink της εγκατάστασης, σε μία φορητή συσκευή. Τέτοιες μονάδες είναι τα micro-modules ή οι ασύρματοι διακόπτες της berker.


Φωτισμός

Ξεχάστε τον έλεγχο φωτισμού όπως ήταν μέχρι σήμερα. Τα σενάρια φωτισμού εισέρχονται πλέον στην καθημερινότητα όταν βλέπουμε μία ταινία ή απλά χαλαρώνουμε στον καναπέ του σαλονιού αναβαθμίζοντας τη διαβίωση στο σπίτι. Ακόμη, αν κάποιο φως ξεχαστεί αναμμένο τότε πολύ απλά δεν χρειάζεται καμία μετακίνηση εφόσον η εφαρμογή Coviva σας επιτρέπει τον έλεγχο από το κινητό σας.


Ηλεκτρικά ρολά και τέντες

Ο έξυπνος έλεγχος των ρολών προσφέρει άνεση και ασφάλεια. Ανοίξτε τα ρολά το πρωί από την άνεση του κρεβατιού σας ή αφήστε το σενάριο «καλημέρα» να κάνει τη δουλειά την ώρα που εσείς έχετε ορίσει. Ακόμη, όταν είστε εκτός η προσομοίωση παρουσίας θα ελέγξει τα ρολά σας υποδηλώνοντας ότι κάποιος είναι στο σπίτι για να απωθήσει ενδεχόμενους διαρρήκτες.


Θέρμανση

Περισσότερη άνεση, χαμηλότερο κόστος θέρμανσης. Το Coviva σε συνδυασμό με τον έξυπνο θερμοστάτη Tado δίνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης της θέρμανσης στο έξυπνο σπίτι σας. Τι σημαίνει αυτό? Η θέρμανση λειτουργεί σύμφωνα με το πρόγραμμά σας, ενώ παράλληλα αποκτάτε τη δυνατότητα ενσωμάτωσης της σε σενάρια Covigrams! Παράδειγμα: Κατά την αναχώρησή σας από το σπίτι ο φωτισμός τα ρολά και η θέρμανση κλείνουν με μια εντολή.


Ασφάλεια

Κρατήστε μακριά μια ενδεχόμενη πυρκαγιά με το coviva. Απλά εγκαταστήστε τους ασύρματους ανιχνευτές καπνού, συνδέστε τους στο Internet μέσω του coviva Smartbox για να λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις εάν τα πράγματα “ζεσταθούν” στο σπίτι σας.


Το σπίτι σας ακούει!

Και αν τα χέρια σας είναι γεμάτα ή αν το κινητό είναι μακριά; Το σπίτι θα υπακούσει στις εντολές σας χάρη στην δυνατότητα συνδυασμού του Coviva με τους βοηθούς φωνητικών εντολών amazon alexa και google assistant.


... και πολλά περισσότερα

Το coviva είναι διαφορετικό από τις περισσότερες άλλες λύσεις, επειδή είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Η αρθρωτή σχεδίασή του, επιτρέπει σε νέες ασύρματες μονάδες quicklink να προστεθούν απρόσκοπτα ώστε να καλύψουν τις μελλοντικές σας ανάγκες.

Εφαρμογή Coviva

Η εφαρμογή Coviva εγκαθίσταται σε κινητά/tablets Android και IOs προσφέροντας στον χρήστη το πλεονέκτημα του απομακρυσμένου ελέγχου. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα σε μεμονωμένες εντολές όπως το άναμμα ενός φωτιστικού, να συνδυάζονται με άλλες λειτουργίες και να συνθέτουν σενάρια τα οποία ονομάζονται Covigrams. Τα Covigrams δημιουργούνται από τον χρήστη μέσα από ένα φιλικό μενού με επιλογές IF --> THIS --> THEN. Έπειτα, μέσω των φορητών συσκευών τα Covigrams είναι στο χέρι του χρήστη για να τα χρησιμοποιεί όποτε το επιθυμεί, είτε εντός είτε απομακρυσμένα από το σπίτι.

Εξομοίωση εφαρμογής Coviva

Ελέγξτε τώρα το σπίτι μέσω του κινητού σας χρησιμοποιώντας το παρακάτω QR code

Concept υλοποίησης: με άμεσο και απλό τρόπο

Όταν αναπτύξαμε το coviva Smartbox, εστιάσαμε στη δημιουργία ενός προϊόντος που θα ήταν εύκολο στη χρήση και γρήγορο στην εγκατάσταση - τόσο για τον εγκαταστάτη όσο και για τον τελικό χρήστη. Για την εγκατάσταση είναι απαραίτητη η ύπαρξη ασύρματων μονάδων quicklink όπως τα micro-modules τα οποία μπορούν να εγκατασταθούν και να διαμορφωθούν σε μερικά απλά βήματα:

1. Αποσύνδεση των υφιστάμενων διακοπτών

2. Τοποθέτηση των micro-modules ή αντικατάσταση απλών διακοπτών με νέους ασύρματους διακόπτες berker

3. Σύνδεση πομπών και δεκτών με το πάτημα δύο πλήκτρων


4. Σύνδεση του coviva Smartbox με τις ασύρματες μονάδες και έτοιμο!


Εύκολη ρύθμιση του coviva Smartbox.

Βήμα - βήμα

Η ασύρματη λύση quicklink σημαίνει ότι το coviva μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς τις κατασκευαστικές εργασίες που απαιτεί μια ενσύρματη λύση. Η εγκατάσταση του coviva Smartbox είναι γρήγορη και χωρίς καμία δυσκολία.

1.

1. Σύνδεση στο router


Συνδέστε το coviva Smartbox στο router DSL με καλώδιο δικτύου ή με τον coviva USB WLAN αντάπτορα.

2.

2. Ενεργοποίηση coviva Smartbox


Εγγραφείτε στο hager.gr για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό myHager και να ενεργοποιήσετε το coviva σας.

3.

3. Καταχώρηση συσκευών


Καταχωρήστε τις ασύρματες συσκευές σας στο coviva.

4.

4. Παράδοση στον χρήστη


Παραδώστε το σύστημα που μόλις ρυθμίσατε στον τελικό χρήστη με ένα απλό κλικ. Ο χρήστης θα λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

5.

5. Ενεργοποίηση του λογαριασμού του χρήστη


Ο χρήστη χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε για να εγγραφεί στο myHager, ενεργοποιεί το coviva κάτω από τον δικό του λογαριασμό.

6.

6. Έλεγχος μέσω της εφαρμογής


Όλες οι λειτουργίες εμφανίζονται στην εφαρμογή coviva και μπορούν να ελέγχονται από οποιαδήποτε συσκευή.

Εγγυημένα επεκτάσιμο

Η δομή του coviva παρέχει την δυνατότητα επικοινωνίας και συνδυασμών με άλλες συσκευές στο μέλλον. Σήμερα είναι ήδη συμβατό με:


Μετεωρολογικός σταθμός Netatmo


Ο μετεωρολογικός σταθμός Netatmo ενημερώνει τους χρήστες για τις συνθήκες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε αυτόματες εντολές/σενάρια βάσει των καιρικών συνθηκών. Π.χ. να κλείνουν οι περσίδες κάθε μέρα το μεσημέρι όταν η εξωτερική θερμοκρασία υπερβαίνει τους 25 °C.


Netatmo IP κάμερες


Παρέχουν στους χρήστες την δυνατότητα να αυξήσουν το επίπεδο ασφάλειας προσφέροντας ζωντανή προβολή μέσω της εφαρμογής Coviva. Ο προβολέας ανάβει όταν ανιχνευθεί ένα άτομο, αυτοκίνητο ή ζώο. Μόλις κάποιος εντοπιστεί στο σπίτι, το coviva θα στείλει ένα σήμα και θα ενεργοποιήσει ένα προκαθορισμένο covigram (πχ. απενεργοποίηση ή ενεργοποίηση του συναγερμού, push notification, κλπ.).


Θερμοστάτης Tado


Το Coviva είναι συμβατό με τον έξυπνο θερμοστάτη Tado ώστε η θέρμανση μιας κατοικίας να ενσωματωθεί στο smart home του τελικού χρήστη. Ο θερμοστάτης Tado προσφέρει έξυπνες λειτουργίες όπως η βελτιστοποίηση της απόδοσης καθώς και ο έλεγχος της θέρμανσης αναλόγως της τοποθεσίας του τελικού χρήστη.


Φωνητικός έλεγχος για μεγαλύτερη άνεση


Το Coviva είναι συμβατό με το Google Home Assistant και το Amazon Echo. Για παράδειγμα, όταν ένας χρήστης πει "Ok Google (ή Alexa για Amazon Echo), switch the kitchen light on!" ή "Ok Google, run the movie scene", όλο το σύστημα θα λειτουργήσει για να εκτελεστεί το σενάριο.

Videos "How to..."

6875151.3324

Μάθετε περισσότερα...