Η προσθήκη των micro modules στους διακόπτες βελτιώνει τον τρόπο ζωής

Η γκάμα των micro modules αναβαθμίζει την ηλεκτρική εγκατάσταση, προσφέροντας τη δυνατότητα ασύρματου ελέγχου φωτισμού και ρολών.

Οι συσκευές τοποθετούνται εύκολα σε απλά κουτιά διακοπτών διατηρώντας το υπάρχον διακοπτικό υλικό κάθε κατοικίας. Η δυνατότητά τους να στέλνουν και να λαμβάνουν ασύρματες εντολές βελτιώνει τον τρόπο ζωής του χρήστη στο σπίτι καθώς αποκτά τον έλεγχο μέσω τηλεχειριστηρίων φωτισμού/ρολών ή μέσω του κινητού σε συνδυασμό με την μονάδα κεντρικού ελέγχου coviva.

6504501.4424

Βασικά πλεονεκτήματα των micro modules

Τοποθέτηση χωρίς μερεμέτια

Τα micro modules συνδέονται απευθείας στο ρεύμα πίσω από τον διακόπτη που τοποθετούνται. Χάρη στην ασύρματη επικοινωνία τους αποφεύγονται νέες καλωδιώσεις και με αυτό τον τρόπο η εγκατάσταση παραμένει ανεπηρέαστη.

Πολλαπλές χρήσεις

Επιτρέπουν τον κεντρικό έλεγχο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού της κατοικίας είτε πρόκειται για έλεγχο και ρύθμιση φωτισμού, είτε για έλεγχο ρολών,τεντών και γκαραζόπορτας.

Συμβατά με κάθε διακόπτη

Τα micro modules λειτουργούν με απλούς διακόπτες ή μπουτόν και ενσωματώνονται στο υφιστάμενο διακοπτικό υλικό της εγκατάστασης. Ο έλεγχος είναι εφικτός ακόμη και με ιδιαίτερους διακόπτες όπως οι περιστροφικοί berker 1930.

Έλεγχος από κινητό

Μια εγκατάσταση με micro modules ολοκληρώνεται από την μονάδα κεντρικού ελέγχου coviva, δίνοντας τον πλήρη έλεγχο στον χρήστη από το κινητό ή το tablet του.

Απλή και πρακτική τοποθέτηση

Micro modules για έλεγχο on/off και ρύθμισης φωτισμού (2 καλωδίων για όλους τους τύπους φορτίων*, χωρίς ουδέτερο, με αυτόματη αναγνώριση του τύπου του φορτίου), τοποθετούνται ακριβώς πίσω από τους υφιστάμενους διακόπτες. Τοποθετούνται σε κουτιά διακόπτη βάθους 40* και 50 mm.

*ανάλογα με την υφιστάμενη εγκατάσταση και εξοπλισμό

Αξιόπιστη εμβέλεια

  • Εμβέλεια: 30m σε εσωτερικό χώρο, διαπερνά δύο πλάκες σκυροδέματος, 100m σε ελεύθερο πεδίο
  • Συχνότητα μετάδοσης 868MΗz
  • Τα προϊόντα με σύνδεση ουδετέρου διαθέτουν λειτουργία αναμετάδοσης για αύξηση της εμβέλειας
  • Η ζώνη συχνοτήτων είναι κατάλληλη και ενδείκνυται ακόμη και σε βιομηχανικές εφαρμογές ή ιατρικά κτίρια κτλ

Μάθετε περισσότερα...

Κι άλλες λύσεις για έξυπνες κτιριακές εγκαταστάσεις

Ασύρματeς λύσεις quicklink

Είτε πρόκειται για ανακατασκευή, είτε για ανακαίνιση, πολλές φορές διστάζετε να ξεκινήσετε εργασίες που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα ή έχουν αυξημένο κόστος. Με τις νέες ασύρματες λύσεις quicklink της Hager δεν χρειάζονται πλέον σκαψίματα, γκρεμίσματα και σοβατίσματα.

coviva: Το σπίτι αποκτά νέο ενδιαφέρον

Το coviva σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το σπίτι σας μέσω κινητού, για παράδειγμα να ανοίξετε τον θερμοσίφωνα καθώς φεύγετε από τη δουλειά ώστε όλα να είναι έτοιμα όταν φτάσετε εκεί. Ελέγξτε τον φωτισμό τα ρολά και τα υπόλοιπα συστήματά μέσω της εφαρμογής, από οπουδήποτε ανά πάσα στιγμή. Χωρίς ειδικές καλωδιώσεις το coviva μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα από τον ηλεκτρολόγο σας.

Domovea: συνδέει. ελέγχει. οπτικοποιεί.

Σήμερα, τα σπίτια γεμίζουν ολοένα και περισσότερο με έξυπνες συσκευές και εφαρμογές. Για εσάς, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνδυάζετε μεταξύ τους όλες τις περίπλοκες τεχνολογίες και τα διαφορετικά συστήματα. Χρησιμοποιώντας το domovea της Hager, βάζετε τα θεμέλια για τη διασύνδεση όλων των εφαρμογών μιας έξυπνης εγκατάστασης.