orion plus & orion inox - ερμάρια στεγανά IP65/66

Τα ερμάρια orion plus και orion inox καλύπτουν εφαρμογές εσωτερικών και εξωτερικών εγκαταστάσεων στις πλέον αντίξοες συνθήκες από πλευράς στεγανότητας και μηχανικής αντοχής. Διαθέτουν μια ευρεία γκάμα εξαρτημάτων ώστε να ενσωματώνουν όλη τη γκάμα προστασίας και διανομής της Hager για εγκαταστάσεις κτιρίων και βιομηχανίας έως 250A.

Ερμάρια orion plus πολυεστερικά

Προορίζονται για εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις σε εφαρμογές εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων με απαίτηση στεγανότητας IP65 και IP66.

Το μεγάλο εύρος διαστάσεων μαζί με τη δυνατότητα τοποθέτησης μονάδων εξοπλισμού μπορούν να καλύψουν απαιτήσεις έως 322 στοιχείων.

Δείτε τα προϊόντα

Ερμάρια orion plus μεταλλικά

Είναι ιδανικά για εσωτερικές εγκαταστάσεις σε εφαρμογές εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων με απαίτηση στεγανότητας IP65.

Το μεγάλο εύρος διαστάσεων μαζί με τη δυνατότητα τοποθέτησης μονάδων εξοπλισμού μπορούν να καλύψουν απαιτήσεις έως 296 στοιχείων.

Δείτε τα προϊόντα

Ερμάρια orion inox ανοξείδωτα ερμάρια IP66

Η σειρά ερμαρίων orion inox είναι ιδανική για απαιτητικές εφαρμογές.

Διατίθεται σε δύο τύπους ανοξείδωτου χάλυβα υψηλής ποιότητας (AISI 304 και AISI 316L) και είναι ιδανική για χρήση σε σκληρές και αντίξοες συνθήκες όπως βιομηχανίες τροφίμων, φαρμάκων, χημικών.

Για εφαρμογές σε ισχυρό αλκαλικό ή όξινο περιβάλλον, προτείνονται τα ερμάρια orion inox της σειράς AISI 316L.

Τα ερμάρια orion inox υπόκεινται σε ειδική επεξεργασία με την μέθοδο Scotch Brite 240, η οποία αποτρέπει την προσκόλληση σκόνης και βακτηριδίων στην επιφάνειά τους.

Δείτε τα προϊόντα