Ψηφιακοί πολυλειτουργικοί χρονοδιακόπτες
Συνδυασμός λειτουργιών και προγραμματισμός μέσω κινητού
 

 

Η νέα γενιά χρονοδιακοπτών

Η νέα γενιά ψηφιακών πολυλειτουργικών χρονοδιακοπτών συνδυάζει σε ένα προϊόν τις λειτουργίες των ψηφιακών χρονοδιακοπτών όπως το εβδομαδιαίο και ετήσιο πρόγραμμα αλλά και αστρονομική λειτουργία και λειτουργία λυκόφωτος. Βασική καινοτομία τους αποτελεί η ευκολία προγραμματισμού τους από την οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου που συνδέεται στο χρονοδιακόπτη μέσω σύνδεσης Bluetooth χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Hager Mood.

Δείτε τα προϊόντα

Συνδυασμός λειτουργιών

Ο συνδυασμός πολλαπλών λειτουργιών καλύπτει τις ανάγκες κάθε εφαρμογής.

Λειτουργία χρονοδιακόπτη
Οι χρονοδιακόπτες παρέχουν την δυνατότητα υλοποίησης ημερήσιων, εβδομαδιαίων ή ετήσιων χρονοπρογραμμάτων για τον έλεγχο των φορτίων της κατοικίας όπως του φωτισμού, της θέρμανσης ή ακόμη και του θερμοσίφωνα. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα υλοποίησης ρουτινών με δυνατότητα εξαιρέσεων όπως πχ. Κυριακές, διακοπές ή αργίες σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη.

Αστρονομική λειτουργία
Η αστρονομική λειτουργία συγχρονίζει την ενεργοποίηση και απενεργοποίησή του φωτισμού με τις ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου για κάθε ημερομηνία του έτους και κάθε γεωγραφική θέση. Τα φώτα ανάβουν και σβήνουν ακριβώς τη στιγμή που πρέπει καθ' όλη τη διάρκεια του έτους αποφεύγοντας έτσι τη συχνή επαναλαμβανόμενη διόρθωση του χρονοδιακόπτη που απαιτείται από τις εναλλαγές των εποχών συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Λειτουργία λυκόφωτος
Η λειτουργία λυκόφωτος έχει σχεδιασθεί για τον έλεγχο του φωτισμού της ηλεκτρικής εγκατάστασης σύμφωνα με την μετρούμενη φωτεινότητα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η ιδανική διαχείριση του φωτισμού καθώς ο φωτισμός
θα ενεργοποιηθεί σε τυφλά διαστήματα όπως σε περίπτωση χαμηλής φωτεινότητας μια απογευματινή ώρα λόγω υψηλής συγκέντρωσης σύννεφων. Για τη λειτουργία αυτή οι χρονοδιακόπτες συνδυάζονται με τα ενσύρματα αισθητήρια φωτεινότητας καθώς και με το νέο ασύρματο αισθητήριο κωδ. EEN003W για εφαρμογές που δεν υπάρχει δυνατότητα καλωδίωσης.

Φιλικός προγραμματισμός

μέσω της εφαρμογής Hager Mood

Οι χρονοδιακόπτες ενσωματώνουν επικοινωνία Bluetooth ώστε ο προγραμματισμός τους να γίνεται μέσω της οθόνης του κινητού χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Hager Mood. Χάρη στη φιλική αυτή εφαρμογή η ρύθμιση του χρονοδιακόπτη γίνεται παιχνίδι τόσο για τον εγκαταστάτη όσο και για τον τελικό χρήστη καθώς τα επιθυμητά χρονοπρογράμματα μπορούν ανά πάσα στιγμή να οριστούν ή να τροποποιηθούν πολύ γρήγορα και απλά. Συμβατές συσκευές iOS (8 και άνω), Android (5.1 και άνω) και Windows 10.

01
Εκκίνηση εφαρμογής Hager Mood

02
Ανίχνευση και επιλογή της συσκευής

03
Δημιουργία νέου προγράμματος

04
Αποστολή προγράμματος στον χρονοδιακόπτη

Μια ευρεία γκάμα εφαρμογών

Φωτισμός εξωτερικών χώρων

Αυτόματος έλεγχος εξωτερικού φωτισμού κτιρίων

Φωτισμός βιτρινών εμπορικών καταστημάτων

Με τον κατάλληλο προγραμματισμό οι βιτρίνες αποκτούν ελκυστική παρουσίαση κατά την διάρκεια της νύχτας

Αυτοματισμοί κτιρίων

Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πρόσβασης σε δημόσια κτίρια

Πρόγραμμα διακοπών με προσομοίωση παρουσίας

Η ενεργοποίηση του φωτισμού υποδηλώνει ότι κάποιος είναι στο σπίτι απομακρύνοντας ενδεχόμενους διαρρήκτες.

Έλεγχος μέσω ασύρματων εντολών quicklink

Οι ψηφιακοί χρονοδιακόπτες είναι συμβατοί με όλα τα ασύρματα προϊόντα quicklink αλλάζοντας ριζικά τα δεδομένα ελέγχου ενός χρονοδιακόπτη μέχρι σήμερα. Ενδεικτικά, εντολές ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης των φορτίων μπορούν να εκτελεστούν απομακρυσμένα μέσω τηλεχειριστηρίου αυξάνοντας την ευελιξία του συστήματος. πχ. ασύρματος έλεγχος φωτισμού με εντολή από τηλεχειριστήριο ή άλλη quicklink συσκευή.

Έλεγχος από κινητό μέσω coviva

Τώρα όλα τα συνδεδεμένα φορτία ελέγχονται από το κινητό του τελικού χρήστη. Ο συνδυασμός με την μονάδα κεντρικού ελέγχου coviva συνδέει τον χρονοδιακόπτη με το κινητό τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής coviva app επιτρέποντας την υλοποίηση έξυπνων λειτουργιών. Εντολές αναχώρησης με απενεργοποίηση του συνολικού φωτισμού ή πιο απλές καθημερινές εφαρμογές με ενεργοποίηση του θερμοσίφωνα απομακρυσμένα από το γραφείο είναι πλέον εφικτές ανεβάζοντας το επίπεδο της άνεσης στην καθημερινότητα του χρήστη.

Android ή iOS

Σε smartphone, tablet ή Η/Υ. Η εφαρμογή coviva είναι διαθέσιμη για κάθε συσκευή Android ή iOS.

Ενσωματωμένο ρολόι πραγματικού χρόνου

για μέγιστη ακρίβεια προγράμματος

Στις μέρες μας κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Το ενσωματωμένο ρολόι πραγματικού χρόνου διασφαλίζει την μέγιστη ακρίβεια του χρόνου ενεργοποίησης, συμβάλλοντας στην αυξημένη ενεργειακή απόδοση. Το ενσωματωμένο ρολόι πραγματικού χρόνου λειτουργεί σε θερμοκρασίες από -40 ° C έως +85 ° C με ακρίβεια μόνο +/- 0,25 δευτερόλεπτα ανά 24 ώρες. Αυτό εξασφαλίζει την υψηλότερη αποτελεσματικότητα των επιθυμητών χρονοπρογραμμάτων χωρίς να απαιτείται η συνεχής ρύθμιση του χρόνου χειροκίνητα λόγω της υπερβολικής απόκλισης από τον πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, ο χρόνος συγχρονίζεται κάθε φορά που μια τελική συσκευή συνδέεται μέσω Bluetooth.

Με μια ματιά

EGN100

Ψηφιακός πολυλειτουργικός χρονοδιακόπτης με Bluetooth 1 εξόδου

EGN200

Ψηφιακός πολυλειτουργικός χρονοδιακόπτης με Bluetooth 2 εξόδων

EGN400

Ψηφιακός πολυλειτουργικός χρονοδιακόπτης με Bluetooth 4 εξόδων

Βασικά χαρακτηριστικά

  • ενσωματωμένο Bluetooth για προγραμματισμό του χρονοδιακόπτη αποκλειστικά μέσω της οθόνης του κινητού</hook<hook>ημερήσια, εβδομαδιαία, ετήσια και αστρονομική λειτουργία
  • λειτουργία λυκόφωτος σε συνδυασμό με αισθητήρια φωτεινότητας κωδ. EEN002, EEN003 και EEN003W
  • έλεγχος μέσω τηλεχειριστηρίου ασύρματων εντολών quicklink - έλεγχος από κινητό μέσω της μονάδας κεντρικού ελέγχου coviva
  • αυτόματη εναλλαγή θερινής/χειμερινής ώρας
  • επιπλέον είσοδος για εντολή ελέγχου μέσω μπουτόν
  • δυνατότητα κλειδώματος προγράμματος
  • προσωρινή ή μόνιμη παράκαμψη προγράμματος