Σύστημα διανομής ισχύος έως 4000A

Το σύστημα quadro αποτελεί την τυποποιημένη λύση ερμαρίων και πεδίων σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 61 439. Οι σειρές μεταλλικών ερμαρίων quadro 5 και quadro plus είναι η ιδανική λύση για κτιριακές εφαρμογές όπου απαιτείται υψηλός βαθμός στεγανότητας IP55 (π.χ. εγκαταστάσεις νοσοκομείων, ξενοδοχείων, βιομηχανιών, εργοστασίων κ.α.), με ονομαστικό ρεύμα έως 630A και έως 4000A αντίστοιχα.

Ερμάρια quadro5

Τα ερμάρια quadro 5 IP55 επιτρέπουν την εγκατάσταση συσκευών προστασίας ράγας και συσκευών ισχύος όπως οι αυτόματοι διακόπτες ισχύος έως 630A σε όλους τους χώρους εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων. Η γκάμα περιλαμβάνει μονομπλόκ ερμάρια, με δυνατότητα εγκατάστασης μονάδων εξοπλισμού για υλικά ράγας, από 72 έως 432 στοιχεία.

Για τη συναρμολόγηση ενός ερμαρίου επιλέγεται αρχικά το μονομπλόκ ερμάριο χωρίς πλαϊνά, με πλάτη και πλάκες εισόδου καλωδίων. Στη συνέχεια ολοκληρώνεται με την επιλογή σετ πλαϊνών, διάφανης, ή αδιάφανης πόρτας και βάθρου (για κωδικούς που δεν περιλαμβάνεται).

Τα βασικά πλεονεκτήματα είναι:

  • η δυνατότητα πρόσβασης και από τις 4 πλευρές
  • η επιλογή βάθους 260 ή 400mm
  • η δυνατότητα δημιουργίας χώρου καλωδίων ή μπαρών
  • η ευκολία και η ταχύτητα συναρμολόγησης
  • η στιβαρή κατασκευή. 

Η χρήση του ερμαρίου quadro 5 είναι κατάλληλη για ρεύματα βραχυκυκλώματος έως 35kA.

Δείτε τα προϊόντα

Ερμάρια quadro+

Τα ερμάρια quadro plus IP55 επιτρέπουν την εγκατάσταση συσκευών προστασίας ράγας και συσκευών ισχύος έως 4000A σε όλους τους χώρους εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων.

Η γκάμα αποτελείται από ερμάρια τα οποία μπορούν να ενωθούν ώστε να δημιουργήσουν πεδία σε 3 διαφορετικές διαστάσεις πλάτους (450, 700 και 900 mm), σε ύψος 2100 mm και σε 2 διαφορετικές διαστάσεις βάθους (600 και 800 mm).

Για τη συναρμολόγηση ενός ερμαρίου χρειάζεται η επιλογή κολόνων συναρμολόγησης, άνω κάτω τμήματος, κάλυμμα οροφής και βάσης, πλαϊνά καλύμματα, πλάτη, διάφανη, ή αδιάφανη πόρτα και βάθρο.

Τα κύρια πλεονεκτήματα είναι

  • η υψηλή αισθητική και η στιβαρότητα του ερμαρίου
  • η προσβασιμότητα και από τις 4 πλευρές
  • η εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση με μόλις 8 βίδες
  • το εσωτερικό σύστημα μονάδων εξοπλισμού που μπορεί να ενσωματώσει όλη την γκάμα υλικού της Hager.

Η χρήση του ερμαρίου quadro plus είναι κατάλληλη για ρεύματα βραχυκυκλώματος έως 85kA.

Δείτε τα προϊόντα