Σύγχρονες εγκαταστάσεις έξυπνων κτιρίων KNX Γνωρίστε τις λύσεις που μετατρέπουν το σπίτι σας σε ένα σύγχρονο έξυπνο σπίτι.

 

Είτε πρόκειται για ανακαίνιση μιας κατοικίας με συμβατική ηλεκτρολογική εγκατάσταση είτε για μια καινούργια εγκατάσταση, σήμερα οι δυνατότητες αναβάθμισης της διαβίωσης σε ένα σπίτι είναι πολλαπλές.

Ως Hager η αποστολή μας είναι να δημιουργούμε έξυπνες λύσεις που βελτιώνουν ριζικά την εμπειρία διαβίωσης στο σπίτι παρέχοντας υψηλή λειτουργικότητα, άνεση, εξοικονόμηση ενέργειας και αυξημένη ασφάλεια.

Όντας βασικό ιδρυτικό μέλος του οργανισμού EIBA (European Installation Bus Association), έχουμε βασίσει όλες τις λύσεις μας στο διεθνώς καθιερωμένο πρότυπο KNX που εγγυάται την επικοινωνία των εγκατεστημένων έξυπνων συσκευών με τις τεχνολογίες του σήμερα αλλά και του μέλλοντος εξασφαλίζοντας την επένδυση του τελικού χρήστη.

Διακόπτες berker KNX

Έχοντας ως βάση την κληρονομιά 100 χρόνων σχεδιασμού υψηλής αισθητικής, η Berker παρουσιάζει την γκάμα έξυπνων διακοπτών KNX ακολουθώντας την ίδια αποστολή: την αισθητική αναβάθμιση του χώρου

Μάθετε περισσότερα

Διακόπτες gallery KNX

H γκάμα έξυπνων gallery KNX διακοπτών έρχεται για να προσθέσει τις δυνατότητες της KNX τεχνολογίας ανεβάζοντας την λειτουργικότητα και το design κάθε έξυπνου κτιρίου σε άλλο επίπεδο.

Μάθετε περισσότερα

Νέα γενιά domovea

Η νέα γενιά domovea ενώνει τον κόσμο του KNX με τον κόσμο των IoTs αυξάνοντας τη λειτουργικότητα και την άνεση του τελικού χρήστη. Sonos, Phillips Hue, Netatmo, φωνητικοί βοηθοί amazon alexa...

Μάθετε περισσότερα

Ανακαίνιση υφιστάμενων εγκαταστάσεων

Oι υπάρχουσες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις δεν έχουν υλοποιηθεί για να προσφέρουν έξυπνες λειτουργίες με αποτέλεσμα η εμπειρία διαβίωσης να είναι πολύ χαμηλή. Εδώ έρχονται τα ασύρματα προϊόντα quicklink της Hager που προσφέρουν νέες δυνατότητες στις συμβατικές εγκαταστάσεις χωρίς να απαιτείται νέα καλωδίωση ή κατασκευαστικές επεμβάσεις. Γνωρίστε τις ασύρματες λύσεις quicklink και αλλάξτε την καθημερινότητά σας.

Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση

Μία ηλεκτρολογική εγκατάσταση για να είναι σε θέση να προσφέρει έξυπνη διαβίωση με άνεση, εξοικονόμηση και ασφάλεια θα πρέπει να υλοποιηθεί με τον τρόπο που ορίζει το διεθνώς καθιερωμένο πρότυπο KNX. Συγκριτικά με την ασύρματη εγκατάσταση, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες τόσο σε αριθμό όσο και σε ποικιλία συσκευών διαθέτοντας λύσεις πλήρους αυτοματοποίησης της κατοικίας με γνώμονα την μέγιστη εμπειρία του τελικού χρήστη.

Μια ευρεία γκάμα λύσεων

  • Ασύρματες λύσεις για μεμονωμένα δωμάτια ή μικρές κατοικίες
  • Ανακαίνιση υφιστάμενων κτιρίων
  • Απλός προγραμματισμός ασύρματων προϊόντων χωρίς κανένα εργαλείο

  • Ολοκληρωμένες λύσεις για κατοικίες και μικρούς επαγγελματικούς χώρους
  • Απλοποιημένος προγραμματισμός ενσύρματων και ασύρματων συσκευών μέσω easytool
  • Για τον επαγγελματία που επιθυμεί να ενταχθει στον κόσμο του KNX

  • Ολοκληρωμένες λύσεις για μεγαλύτερες εγκατατσάσεις και πιο σύνθετες απαιτήσεις
  • Αξιοποίηση μέγιστης λειτουργικότητας συσκευών KNX
  • Προγραμματισμός όλων των προϊόντων quicklink, easylink και systemlink μέσω ETS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το έργο σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και αφήστε τους ειδικούς μας να σας συμβουλέψουν.

Επιθυμώ ενημέρωση / υποστήριξη

Δείτε αναλυτικότερα...

Ασύρματα micro-modules

Αναβαθμίστε τις υπάρχουσες ηλεκτρικές σας εγκαταστάσεις με τις ασύρματες λύσεις της Hager. Η απάντηση στην ανάγκη για γρήγορη ανακαίνιση, χωρίς πολυέξοδες εργασίες είναι μονάδες μικρού μεγέθους, τα micro-modules τα οποία χρησιμοποιούν ασύρματη επικοινωνία μεταξύ τους και παράλληλα επιτρέπουν προαιρετικά την διατήρηση του υφιστάμενου διακοπτικού υλικού.

Μάθετε περισσότερα

Coviva: Το σπίτι αποκτά νέο ενδιαφέρον

Το coviva σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το σπίτι σας μέσω κινητού, για παράδειγμα να ανοίξετε τον θερμοσίφωνα καθώς φεύγετε από τη δουλειά ώστε όλα να είναι έτοιμα όταν φτάσετε εκεί. Ελέγξτε τον φωτισμό τα ρολά και τα υπόλοιπα συστήματά μέσω της εφαρμογής, από οπουδήποτε ανά πάσα στιγμή. Χωρίς ειδικές καλωδιώσεις το coviva μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα από τον ηλεκτρολόγο σας.

Μάθετε περισσότερα

Domovea: συνδέει. ελέγχει. οπτικοποιεί.

Σήμερα, τα σπίτια γεμίζουν ολοένα και περισσότερο με έξυπνες συσκευές και εφαρμογές. Για εσάς, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνδυάζετε μεταξύ τους όλες τις περίπλοκες τεχνολογίες και τα διαφορετικά συστήματα. Χρησιμοποιώντας το domovea της Hager, βάζετε τα θεμέλια για τη διασύνδεση όλων των εφαρμογών μιας έξυπνης εγκατάστασης.

Μάθετε περισσότερα