Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας  

Ψάχνετε για μια ευκαιρία να εξελίξετε την καριέρα σας σε μια επιτυχημένη εταιρεία που δραστηριοποιείται παγκοσμίως; Τότε η Hager μπορεί να είναι ο κατάλληλος χώρος εργασίας για εσάς!

Ο Όμιλος Hager είναι οι άνθρωποί του. Έχοντας ξεκινήσει από το 1955 έχουμε καταφέρει να είμαστε σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο - παραμένοντας ακόμα μια οικογενειακή εταιρεία. Ως οικογενειακή επιχείρηση, βάζουμε πάντα τους ανθρώπους πάνω από όλα. Ο συνδυασμός ενσυναίσθησης, εξειδίκευσης και εγγύτητας με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας είναι αυτό που δημιουργεί κάτι που είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι θα μπορούσε να κάνει οποιοσδήποτε από εμάς ως άτομο.

Μαζί διαμορφώνουμε τον αυριανό ηλεκτρικό κόσμο. Η Hager είναι ένα μέρος για να μαθαίνετε και να αναπτύσσεστε, μαζί μας θα μπορείτε να εξελιχθείτε τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, γιατί πιστεύουμε πραγματικά ότι οι εταιρείες και οι άνθρωποι αναπτύσσονται μαζί.

Οι αξίες μας μας καθοδηγούν σε ό,τι κάνουμε

Είμαστε διαφορετικοί, είμαστε παθιασμένοι, είμαστε επαγγελματίες, είμαστε άνθρωποι – και είμαστε μοναδικοί στον κλάδο μας.

Πολλοί λόγοι για να είμαστε περήφανοι γι' αυτό που είμαστε. Γι' αυτό προσεγγίζουμε τα πράγματα με τον τρόπο Hager – με γνώμονα το θάρρος, την αυθεντικότητα και την ακεραιότητάς μας.

Το να κάνουμε το σωστό και να κάνουμε τα πράγματα σωστά είναι το κλειδί για να παραμείνουμε μια ανεξάρτητη και επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση σε μια ανταγωνιστική παγκόσμια βιομηχανία.

Διαθέσιμες θέσεις

- Αποθηκάριος

Είστε αποτελεσματικός και ακριβής στη δουλειά σας; Σας χαρακτηρίζει το ομαδικό πνεύμα; Σας εμπνέει ο τομέας της εφοδιαστικής αλυσίδας; Θέλετε να γίνετε μέλος ενός καινοτόμου και διεθνούς φήμης κατασκευαστή ηλεκτρολογικού υλικού; Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο hr.gr@hager.com

Καμία διαθέσιμη θέση;

Δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη θέση εργασίας που να σας ταιριάζει αυτή τη στιγμή; Μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας στο hr.gr@hager.com.

Όμιλος Hager

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία μας, τα μέρη στα οποία βρισκόμαστε, τις αξίες μας ή να μάθετε περισσότερα για τις μάρκες που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου, κάντε κλικ παρακάτω!

Περισσότερα

Ετήσια έκθεση 2022

Στο Hager Group γνωρίζουμε το σημαντικό ρόλο της εκπαίδευση στην διαμόρφωση των εξελίξεων. Η φετινή ετήσια έκθεση επικεντρώνεται στους ανθρώπους και τα εκπαιδευτικά συστήματα που πραγματοποιούν αυτές τις αλλαγές. Γνωρίστε την κατεύθυνση που ακολουθούμε και τις πρωτοβουλίες μας για τη διαμόρφωση του ηλεκτρικού κόσμου του αύριο.

Περισσότερα