Διανομή ενέργειας

Όποια και αν είναι η εγκατάσταση, η Hager έχει τη λύση με τις τρεις σειρές πινάκων για κατοικίες cosmos, golf και volta. Κάθε σειρά έχει τα δικά της ξεχωριστά επιτυχημένα χαρακτηριστικά έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση. Συγκεκριμένα, η σειρά cosmos ξεχωρίζει για τις μικρές της διαστάσεις, η σειρά golf για την κάλυψη μεγάλου εύρους εφαρμογών και το βραβευμένο σχεδιασμό της και η σειρά volta για τις ιδιαίτερες ευρεσιτεχνίες της όπως η ειδική έκδοση για τοποθέτηση σε γυψοσανίδα.

cosmos: η βασική σειρά πινάκων για ανακαινίσεις

Ο απλός σχεδιασμός δείνει πάντα ωραία αίσθηση.

Στις περισσότερες μικρές εφαρμογές νέων εγκαταστάσεων, ή ανακαινίσεων οι απαιτήσεις και οι προδιαγραφές είναι συγκεκριμένες και συνήθως η τιμή είναι αυτή που παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του πίνακα.

Ο πίνακας cosmos ικανοποιεί αυτό το κριτήριο χωρίς να θυσιάζει την άνεση στην καλωδίωση, το διακριτικό design και την προσαρμοστικότητά λόγω των μικρών του διαστάσεων. Ανεξάρτητα με το αν πρόκειται για νέα εγκατάσταση, ή ανακαίνιση, για χωνευτή, ή επίτοιχη τοποθέτηση, ο χρόνος που απαιτείται για την εγκατάσταση και την καλωδίωση είναι μικρός.

golf: πλήρης γκάμα για όλες τις ανάγκες

Διακριτικός, κομψός και γεμάτος λεπτομέρειες. Έτσι χαρακτηρίζεται ο σχεδιασμός της σειράς πινάκων golf.

Προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ιδίως όταν υπάρχει η απαίτηση μεγάλης χωρητικότητας σε στοιχεία. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του golf εγγυώνται ευκολία στην εγκατάσταση και ανθεκτικότητα στο χρόνο αποτελώντας μια αξιόπιστη λύση σε πολύπλοκες οικιακές εγκαταστάσεις.

Ο σχεδιασμός και η αισθητική του έχει αποσπάσει το διεθνές βραβείο, Red Dot Design Award.
Επαγγελματίες εγκαταστάτες από όλο τον κόσμο συνέβαλαν με τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους, μέσω της “φωνής των πελατών”, στη διαμόρφωση ενός πίνακα με χαρακτηριστικά τα οποία θα διευκόλυναν την εργασία τους αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους. Για αυτό το λόγο η σημερινή έκδοση golf, "designed by you", αποτελεί την αντανάκλαση των αναγκών σας!

volta: κομψότητα με λεπτομέρεια

Από την πρώτη τους εμφάνιση μέχρι και σήμερα οι πίνακες volta αποτελούν αναφορά στους πίνακες υψηλών προδιαγραφών.

Οι πίνακες volta διαθέτουν πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά τα οποία βοηθούν σημαντικά τον ηλεκτρολόγο κατά την εγκατάσταση. Είναι οι πίνακες που εκτός από τη μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων, το μεγάλο χώρο καλωδίωσης και τις ιδιαίτερες ευρεσιτεχνίες, όπως το ενσωματωμένο αλφάδι, διαθέτουν και ειδική σειρά για τοποθέτηση σε γυψοσανίδα, η οποία ικανοποιεί τα διεθνή πρότυπα.

Η σειρά πινάκων volta δε μένει μόνο στα τεχνικά... Η μεταλλική πόρτα του πίνακα προσδίδει μια ιδιαίτερη αισθητική που ταιριάζει ακόμη και στους πιο απαιτητικούς χώρους. Ιδιαίτερα, με τις νέες μεταλλικές διακοσμητικές προσόψεις σε ανθρακί, ασημί και inox, καθώς και τις προσόψεις καθρέπτη, κορνίζας, μαύρου πίνακα ανακοινώσεων και αλουμινίου με κλειδαριά η σειρά volta προσφέρει την πληρέστερη γκάμα προσόψεων στην κατηγορία της.

Έτσι πλέον, η ηλεκτρική εγκατάσταση μπορεί να παίξει το δικό της ρόλο σε χώρους ιδιαίτερης αισθητικής και να κερδίσει τις εντυπώσεις!