E-cat Application
ότι πληροφορία χρειάζεστε βρίσκεται... στην τσέπη σας
 

Αποκτήστε πρόσβαση σε τεχνικές πληροφορίες αλλά και σε κάθε είδους τεχνικό ή εμπορικό έντυπο της Hager όπου κι αν βρίσκεστε.

Ο πλήρης κατάλογος των προϊόντων μας, με δυνατότητα αναζήτησης με κωδικό ή περιγραφή είδους είναι διαθέσιμος ηλεκτρονικά ακόμη και offline. Έτσι μπορείτε να έχετε ολόκληρο τον κατάλογό μας μαζί σας, με τιμές, όποτε τον χρειάζεστε. Επίσης, να κατεβάσετε οδηγίες χρήσης, τεχνικούς οδηγούς, πιστοποιητικά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία συνοδεύει το προϊόν.

Κατεβάστε τώρα την δωρεάν διαθέσιμη εφαρμογή για iOS και Android συσκευές.

Mε μερικά μόνο κλικ, αποκτήστε πρόσβαση στα τεχνικά εγχειρίδια που χρειάζεστε μέσω της μηχανής αναζήτησης, του πρόσφατου ιστορικού σας ή της κατηγορίας των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.

Χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τις τεχνικές προδιαγραφές ή τα εγχειρίδια των προϊόντων; Χρησιμοποιήστε τον κατάλογό μας ακόμη κι όταν δεν είστε στο γραφείο.

Πρέπει να στείλετε ένα εμπορικό έντυπο ή έναν κατάλογο στον πελάτη σας; Κατεβάστε το σε PDF απευθείας από την εφαρμογή και στη συνέχεια στείλτε το με mail, μέσω whatsup, viber ή όποια άλλη πλατφόρμα χρησιμοποιείτε αμέσως.