Διαμορφώνοντας ένα βιώσιμο μέλλον μαζί

Μαζί για έναν κοινό στόχο

Όλοι θέλουμε να παίξουμε ρόλο στο να γίνει ο πλανήτη μας πιο καθαρός και η διαβίωση σε αυτόν πιο ευχάριστη – τόσο για τις σημερινές όσο και για τις μελλοντικές γενιές.

Ως κύριο brand του Ομίλου Hager μοιραζόμαστε την προσέγγισή του για τη βιωσιμότητα. Την ονομάζουμε Ε3: Ethics (ηθική), Employees (εργαζόμενοι), Environment (περιβάλλον). Μέρος της είναι η "Blue Planet Commitment" (BPC) που είναι η υπόσχεσή μας να προσανατολίσουμε όλες τις συνεργατικές επιχειρηματικές μας δραστηριότητες για ένα καλύτερο, καθαρότερο μέλλον. Για να υποστηρίξουμε τις δικές σας περιβαλλοντικές προσπάθειες, επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία βιώσιμων προϊόντων και λύσεων, ώστε μαζί να κάνουμε το BPC πραγματικότητα.

Λύσεις έτοιμες για το μέλλον

Παρέχουμε μια γκάμα λύσεων συμβάλοντας στην διάδοση της ηλεκτροκίνησης, δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα ολοένα και μεγαλύτερης παρακολούθησης αλλά και αποθήκευσης ενέργειας! Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο της ενεργειακής διαχείρισης ενός κτιρίου χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια ή την απόδοση πάντα σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς.

Μάθετε περισσότερα

Κατασκευασμένα να αντέχουν

Τα ανθεκτικά προϊόντα με μεγάλη διάρκεια ζωής είναι βασική προϋπόθεση μιας επιχείρησης χαμηλών εκπομπών άνθρακα. Οι διαδικασίες δοκιμών των προϊόντων μας είναι γνωστές για τις αυστηρές προδιαγραφές τους. Τα προϊόντα και οι λύσεις μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα γερμανικά πρότυπα μηχανικής. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε ποτέ!

Διαθέσιμες περιβαλλοντικές δηλώσεις και πιστοποιητικά

Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια με σεβασμό στο περιβάλλον, έχετε ανοιχτή πρόσβαση σε περιβαλλοντικά έγγραφα σχετικά με τα προϊόντα μας. Περισσότερα έρχονται!

Βρείτε τα μέσα στα προϊόντα του καταλόγου μας

Το γνωρίζατε;

Συνεργασίες με στόχο την βιωσιμότητα

Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την κλιματική αλλαγή; Μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε τις πόλεις μας με κτίρια και λύσεις που συμβάλλουν σε έναν ασφαλέστερο και καθαρότερο κόσμο. Μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά παραδείγματα επιτυχημένων συνεργασιών της Hager που στόχο έχουν την ενίσχυση της βιωσιμότητας .

Δείτε τα έργα αναφοράς

Σχέδιο δράσης περιβαλλοντικής βιωσιμότηταςτου Ομίλου Hager

Ανακαλύψτε το ταξίδι του Ομίλου Hager προς τη βιωσιμότητα.

Κατεβάστε το εδώ