Κτιριακές εγκαταστάσεις

Σύστημα διανομής ισχύος έως 1600A

Οι πίνακες univers fw και vega D προορίζονται για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις κατοικιών και εμπορικών κτιρίων. Λόγω της μεγάλης χωρητικότητας υλικών ράγας δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις.

 

ΝΕΟΙ πίνακες vega 18, έως 125A

Η νέα σειρά πινάκων vega 18, με 18 στοιχεία ανά σειρά και χωρητικότητα υλικών έως 72 στοιχεία, διαθέτει χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την εγκατάσταση, όπως τα περιστρεφόμενα στηρίγματα τοποθέτησης, για εφαρμογές έως 125A.

 

Κανάλια εγκατάστασης

Με μοντέρνα σχεδίαση και άψογο φινίρισμα σε PVC και ανοδιωμένο αλουμίνιο αποτελούν την πιο καλαίσθητη και ευέλικτη λύση για την διανομή καλωδίων σε επαγγελματικούς χώρους.

 

Διάτρητα κανάλια για ερμάρια

Για την διέλευση των καλωδίων και την σύνδεση των ηλεκτρικών πινάκων. Η επιλογή καναλιού είναι καθοριστική για την ευκολία του εγκαταστάτη. Η σειρά tehalit.ΒΑ7 έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με κατασκευαστές πινάκων και απαντά στις ανάγκες των επαγγελματιών προσφέροντας μία πλήρη σειρά καναλιών.

 

Συστήματα ενδοδαπέδιας εγκατάστασης

Η γκάμα των ενδοδαπέδιων κουτιών της Hager καλύπτει τις ανάγκες για χρήση μηχανισμών έως 24 στοιχεία σε ψευδοπάτωμα ή σε πάτωμα από μπετόν.

 

systo - διακόπτες επαγγελματικού χώρου

Mε την επιδίωξη να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τον σύγχρονο επαγγελματικό χώρο, η σειρά systo διαθέτει όλους τους μηχανισμούς για να καλύψει τις ανάγκες της κτιριακής εγκατάστασης τόσο σε ισχυρά όσο και σε ασθενή ρεύματα.

 

Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Σταθμοί φόρτισης ηλεκτροκίνητων και υβριδικών plug-in οχημάτων κατάλληλοι για εφαρμογές όπου η άδεια πρόσβασης στο σταθμό φόρτισης είναι απαραίτητη, όπως σε δημόσια parking ή parking εμπορικών κέντρων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, super market κ.α.