KNX easy

Ο πιο εύκολος τρόπος προγραμματισμού μιας KNX εγκατάστασης!

Tο KNX easy είναι ένα αποτελεσματικό και έξυπνο
 σύστημα κτιριακού ελέγχου, το οποίο ικανοποιεί ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις άνεσης των πελατών σας. Βασίζεται στο καθιερωμένο πρότυπο KNX όμως ο προγραμματισμός του γίνεται μέσω του εργαλείου easytool με ιδιαίτερη ευκολία και ταχύτητα.

Σε μια εγκατάσταση easy, οι βασικές λειτουργίες μιας κατοικίας πραγματοποιούνται με έξυπνους διακόπτες και ενεργοποιητές φορτίων, συνδεδεμένους ασύρματα ή ενσύρματα σε μία γραμμή bus.

Η διασύνδεση συσκευών IoTs όπως ο φωνητικός έλεγχος μέσω amazon alexa κα, ο έλεγχος των λειτουργιών και
η οπτικοποίηση του συστήματος παρέχονται από το server domovea που αποτελεί την καρδιά της εγκατάστασης easy.
6504501.4424

Ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού
 που ανταποκρίνεται στον τρόπο ζωής των πελατών σας

Το έξυπνο σπίτι γίνεται παιχνίδι με το KNX easy

Προσφέρετε στους πελάτες σας την Νο 1 τεχνολογία κτιριακού αυτοματισμού χωρίς να πονοκεφαλιάζετε για την συνθετότητα υλοποίησης. Χάρη στον απλουστευμένο προγραμματισμό το έξυπνο σπίτι γίνεται παιχνίδι με το KNX easy!

Εξοικονομήστε χρήματα με το KNX easy

Τα προϊόντα του συστήματος KNX easy διακρίνονται για την αξιοπιστία, τις δυνατότητες και την οικονομία που προσφέρουν. Παράλληλα η εύκολη τοποθέτηση σε συνδυασμό με τον φιλικό προγραμματισμό εξοικονομούν χρόνο και χρήματα.

Μείνετε πάντα "ενημερωμένοι" με το KNX easy

Λαμβάνοντας υπόψιν μας ότι οι τελικοί χρήστες γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί αναφορικά με την ποιότητα της εγκατάστασής τους το KNX easy σας επιτρέπει να ενσωματώσετε έως και 510 συνδεδεμένες μονάδες, ενσύρματες ή ασύρματες.

Hager Pilot: Λύνει τα χέρια του ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη

Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις για να προσφέρετε κτιριακό αυτοματισμό στα έργα σας. Χάρη στο Hager Pilot, συνδέεστε στην εγκατάσταση και ορίζετε την λειτουργία της κατοικίας σύμφωνα με τις ανάγκες του τελικού χρήστη με απλό τρόπο.

Βήματα ρύθμισης

Βήμα 1: Φόρτωση

Μόλις δημιουργήσετε ένα νέο έργο, ενεργοποιήστε την λειτουργία "Start discovery": Όλα τα προϊόντα easy που είναι συνδεδεμένα στο σύστημα, μαζί με τις εισόδους και τις εξόδους τους, εμφανίζονται αριθμημένα σε λίστα. Γίνεται διαφοροποίηση μεταξύ ενσύρματων και ασύρματων προϊόντων.

Βήμα 2: Ονοματοθεσία

Δεν υπάρχουν συντομογραφίες ή κωδικοί - easy σημαίνει απλό κείμενο: Δημιουργείστε τους χώρους και τα επίπεδα του κτιρίου και ονομάστε τα. Δώστε αντίστοιχα ονομασία στα προϊόντα easy, στις εισόδους και τις εξόδους τους. Ορίστε τις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις κάθε προϊόντος στο πεδίο της παραμετροποίησης. Καταχωρήστε τις εισόδους και εξόδους στους καθορισμένους χώρους του έργου. Όλες οι ονομασίες θα μεταφερθούν αυτόματα στην δομή της οπτικοποίησης του domovea.

Βήμα 3: Σύνδεση

Mε απλή λειτουργία αφής συνδέετε τις εισόδους (μπουτόν) και εξόδους (ενεργοποιητές) των προϊόντων για να υλοποιήσετε τις λειτουργίες του έργου. Πολλές είσοδοι και έξοδοι μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα για λειτουργίες αλέ ρετούρ ή ομαδικές εντολές, πχ εντολή αναχώρησης με σβήσιμο συνολικού φωτισμού. Κάθε είσοδος και έξοδος συμβολίζεται με έναν αριθμό που δηλώνει τις συνδέσεις που έχει λάβει. Επιλέγοντας μια ήδη προγραμματισμένη είσοδο ή έξοδο αναδεικνύονται με μπλε χρώμα οι αντίστοιχες συνδεδεμένες είσοδοι ή έξοδοι σε αυτήν.

Βήμα 4: Λειτουργία

Μόλις ολοκληρωθούν οι συνδέσεις, οι είσοδοι και οι έξοδοι μπορούν να χειριστούν για να ελεγχθούν ως προς την λειτουργικότητά τους σε πραγματικό χρόνο. Τυχόν λάθη μπορούν να διορθωθούν άμεσα είτε τοπικά είτε μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης. Μόλις ολοκληρωθεί η προγραμματισμός, μπορείτε να εκτυπώσετε το αυτόματο αρχείο έργου που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες των προϊόντων και του προγραμματισμού για να το παραδώσετε στον πελάτη σας.

Βήμα 5: Οπτικοποίηση

Μόλις ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός των προϊόντων, μπορεί αυτόματα να μεταφερθεί στο domovea για οπτικοποίηση. Μερικά μόνο κλικ αρκούν για να απεικονιστούν όλες οι λειτουργίες του έργου.

Μάθετε περισσότερα...

Κι άλλες λύσεις για έξυπνες κτιριακές εγκαταστάσεις

Ασύρματα micro-modules

Αναβαθμίστε τις υπάρχουσες ηλεκτρικές σας εγκαταστάσεις με τις ασύρματες λύσεις της Hager. Η απάντηση στην ανάγκη για γρήγορη ανακαίνιση, χωρίς πολυέξοδες εργασίες είναι μονάδες μικρού μεγέθους, τα micro-modules τα οποία χρησιμοποιούν ασύρματη επικοινωνία μεταξύ τους και παράλληλα επιτρέπουν προαιρετικά την διατήρηση του υφιστάμενου διακοπτικού υλικού.

Coviva: Το σπίτι αποκτά νέο ενδιαφέρον

Το coviva σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το σπίτι σας μέσω κινητού, για παράδειγμα να ανοίξετε τον θερμοσίφωνα καθώς φεύγετε από τη δουλειά ώστε όλα να είναι έτοιμα όταν φτάσετε εκεί. Ελέγξτε τον φωτισμό τα ρολά και τα υπόλοιπα συστήματά μέσω της εφαρμογής, από οπουδήποτε ανά πάσα στιγμή. Χωρίς ειδικές καλωδιώσεις το coviva μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα από τον ηλεκτρολόγο σας.

Domovea: συνδέει. ελέγχει. οπτικοποιεί.

Σήμερα, τα σπίτια γεμίζουν ολοένα και περισσότερο με έξυπνες συσκευές και εφαρμογές. Για εσάς, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνδυάζετε μεταξύ τους όλες τις περίπλοκες τεχνολογίες και τα διαφορετικά συστήματα. Χρησιμοποιώντας το domovea της Hager, βάζετε τα θεμέλια για τη διασύνδεση όλων των εφαρμογών μιας έξυπνης εγκατάστασης.