27 διαφορετικά πλαίσια σε πληθώρα χρωμάτων και υλικών

Με αυθεντικά υλικά, ποικιλία χρωμάτων, δομημένο σχεδιασμό και διαφορετικές αντανακλάσεις, η σειρά gallery δίνει την ελευθερία στην επιλογή. Η διαμόρφωση αυτής της σειράς επιτρέπει την επίτευξη συνολικής ισορροπίας, δημιουργώντας φινιρίσματα υψηλής ποιότητας που ταιριάζουν με το περιβάλλον, τώρα και στο μέλλον. Η σειρά gallery περιλαμβάνει 27 φινιρίσματα διαθέσιμα σε πλαίσια χρωματιστά, καλυμμένα με επένδυση ή κατασκευασμένα από φυσικά συμπαγή υλικά.

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός αποτελεί κομμάτι του DNA των προϊόντων της Hager που στοχεύουν στην δημιουργία συναισθημάτων ισορροπίας, γαλήνης, κομψότητας και λιτότητας όταν έρχονται σε επαφή με τον χρήστη. Η νέα σειρά έχει δημιουργηθεί από τον σχεδιαστή Erwin van Handenhoven και έχει ήδη λάβει δύο διεθνή βραβεία σχεδιασμού: το βραβείο Janus de l'Industrie, και το Good Design® Award.
6875151.3324

Modular σχεδίαση

Τα ενιαία πλαίσια έως και 16 στοιχείων δίνουν το πλεονέκτημα ομαδοποίησης λειτουργιών στον μικρότερο δυνατό χώρο. Ιδανική λύση για ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους, συνδυάζοντας για παράδειγμα διακόπτες KNX με πρίζες σούκο, RJ45 και USB φόρτισης.

Φωτισμός στην πιο διακριτική του μορφή

Τα πλαίσια της σειράς Gallery διαθέτουν τη δυνατότητα προσθήκης μίας διακριτικής φωτεινής λυχνίας στο κάτω μέρος του πλαισίου δίνοντας μια επιπλέον αισθητική πινελιά που αναβαθμίζει τον διακόπτη από λειτουργικό σημείο σε αρχιτεκτονικό σημείο προς ανάδειξη στον χώρο. Οι δυνατότητες χρήσης της φωτεινής λυχνίας που μπορεί να επιλέξει ο χρήστης είναι πολλαπλές: μόνιμος φωτισμός ή ελεγχόμενος μέσω ενεργοποιητή KNX (πχ. ημέρα σβηστός – βράδυ ενεργοποιημένος).

Χαρακτηριστικά διακοπτών KNX

- Διαθέσιμοι σε 2, 4 ή 6 πλήκτρα εντολών
- RGB LED ένδειξης κατάστασης σε 6 διαφορετικά χρώματα
- Φωτιζόμενο πεδίο επιγραφής
- Ενσωματωμένο αισθητήριο θερμοκρασίας
- Ενσωματωμένος προσαρμοστής (BUS coupler)

Λειτουργίες

- ON/OFF φωτισμού
- Ρύθμιση φωτισμού
- Έλεγχος ρολών/τεντών/περσίδων
- Κλήση σεναρίων
- Αποστολή θερμοκρασίας στο BUS
- Λειτουργία προτεραιότητας

Επιπλέον λειτουργίες ETS

- Δυνατότητα ξεκλειδώματος λειτουργίας τοπικού διακόπτη 6 πλήκτρων με μοτίβο (Code lock)
- Συνολικό κλείδωμα του μπουτόν (Lock Up)
- Ανεξάρτητη επιλογή χρώματος RGB LED ένδειξης κατάστασης ανά πλήκτρο
- Ρύθμιση φωτεινότητας των RGB LED ένδειξης κατάστασης (λειτουργία day/night)
- Ρύθμιση φωτεινότητας του φωτιζόμενου πεδίου επιγραφής (λειτουργία day/night)
- Δυνατότητα βαθμονόμησης μετρούμενης θερμοκρασίας
- Αποστολή value για ρύθμιση φωτισμού, θέση ρολών, φωτεινότητας, θερμοκρασίας με 1 και 2 bytes
- 2 ξεχωριστές λειτουργίες με στιγμιαίο ή παρατεταμένο πάτημα
- Λειτουργία buzzer alarm και silent alarm

Κι άλλες λύσεις για έξυπνες κτιριακές εγκαταστάσεις

Ασύρματeς λύσεις quicklink

Είτε πρόκειται για ανακατασκευή, είτε για ανακαίνιση, πολλές φορές διστάζετε να ξεκινήσετε εργασίες που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα ή έχουν αυξημένο κόστος. Με τις νέες ασύρματες λύσεις quicklink της Hager δεν χρειάζονται πλέον σκαψίματα, γκρεμίσματα και σοβατίσματα.

Domovea: συνδέει. ελέγχει. οπτικοποιεί.

Σήμερα, τα σπίτια γεμίζουν ολοένα και περισσότερο με έξυπνες συσκευές και εφαρμογές. Για εσάς, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνδυάζετε μεταξύ τους όλες τις περίπλοκες τεχνολογίες και τα διαφορετικά συστήματα. Χρησιμοποιώντας το domovea της Hager, βάζετε τα θεμέλια για τη διασύνδεση όλων των εφαρμογών μιας έξυπνης εγκατάστασης.

Berker ΚΝΧ

Η γκάμα περιλαμβάνει σχέδια που καλύπτουν τόσο κλασικές όσο και μοντέρνες επιλογές. Μπορείτε να επιλέξτε το υλικό που επιθυμείτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία φυσικών υλικών και χρωμάτων, στη σχεδιαστική γραμμή που σας ταιριάζει.