Η Hager με λίγα λόγια..

Από το 1955, η εταιρεία Hager, που ανήκει και διοικείται από τα μέλη της οικογένειας Hager, είναι κορυφαίος προμηθευτής λύσεων και υπηρεσιών για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε κατοικίες, εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια.

Ειδικοί στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις

Η Hager Hellas, μέλος του Ομίλου Hager δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1994 με προϊόντα και λύσεις που αφορούν τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.Το όνομα Hager σημαίνει εδώ και δεκαετίες, πλήρης προσφορά συστημάτων. Υψηλή ποιότητα, πρωτοποριακά προϊόντα, φιλική εγκατάσταση, απλός χειρισμός, άνετη εφαρμογή, βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και ξεχωριστός σχεδιασμός χαρακτηρίζουν την Hager. Η Hager ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει και για το γεγονός ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνεργάτες της και αυτό αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία στηρίζει και την πορεία της και στην Ελλάδα. Η συστηματική εξέλιξη και τα πρωτοποριακά προϊόντα μας χαρακτηρίζουν το όνομα Hager.

Αποστολή μας

Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κορυφή της εξέλιξης, με καινοτομίες και νέες τεχνολογίες προσανατολίζονται πάντα στις ανάγκες του πελάτη.

Τι κάνουμε

Όλα τα προϊόντα πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας ειδικές για κάθε χώρα.

Hager Group

Βασικά Στοιχεία
Κύκλος εργασιών
1,9 δισ. €
Εργαζόμενοι
πάνω από 11.400
Εργοστάσια παραγωγής
25
Παρουσία
136 χώρες
Ευρωπαϊκή Κοινότητα

Ο Όμιλος Hager από το 2007 είναι μέλος της ευρωπαϊκής κοινότητας (Societas Europaea, SE) υπογραμμίζοντας με αυτόν τον τρόπο, από τη μία την διαφορετική κουλτούρα του και από την άλλη τις ευρωπαϊκές ρίζες του.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Ανθρώπινη. Με σεβασμό προς το περιβάλλον. Οικονομική.
Η αειφόρος ανάπτυξη στον Όμιλο Hager: E3

Στον Όμιλο Hager οφείλουμε να προχωράμε μπροστά κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αφήσουμε μία καθαρή κληρονομιά στις επόμενες γενιές. Έχουμε εντάξει αυτήν την προσέγγιση μας για την αειφόρο ανάπτυξη, σε μια κοινή έννοια, σαφή και περιεκτική: την ονομάζουμε Ε3. Η Ε3 αποτελεί μια παγκόσμια έννοια για τον όμιλο Hager που αποσκοπεί στο να διατηρηθούν οι περιορισμένοι πόροι του πλανήτη μας. Τα τρία «Ε» χαρακτηρίζουν τους τρεις πυλώνες δέσμευσης μας για την αειφόρο ανάπτυξη: την «Ηθική» (Ethics), το «Περιβάλλον» (Environment), και την «Ενέργεια» (Energy). Κάθε πυλώνας αποτελείται από ένα συγκεκριμένο σύνολο δράσεων, τα οποία ο όμιλος Hager δεσμεύεται ρητά να υλοποιεί. Όλοι μιλούν σήμερα για αειφόρο ανάπτυξη. Εμείς, ως οικογενειακή επιχείρηση, την εφαρμόζουμε μέσω της Ε3!

Ethics
Κατά την άποψη μας, ο κύριος φυσικός πόρος είναι ό άνθρωπος. Γι’ αυτό υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο τους 11.000 «φορείς θετικής ενέργειας» που διαθέτουμε σε όλο τον κόσμο και κινητοποιούμε νέους υποστηρικτές του Ομίλου Hager. Έχουμε την πιστοποίηση “Investors in People (IiP)” και προκρίνουμε μεθόδους που εξασφαλίζουν την αμοιβαία δίκαιη συμπεριφορά. Δεσμευόμαστε ακόμη να σεβόμαστε το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ (United Nations Global Compact) το οποίο συνάπτεται σε εθελοντική βάση μεταξύ εταιρειών και του ΟΗΕ με σκοπό να καταστήσει την παγκοσμιοποίηση πιο κοινωνική και οικολογική. Τέλος, χάρη στο πρόγραμμα τοπικής Φροντίδας Υγείας που εφαρμόζουμε, εξασφαλίζουμε την ευημερία κάθε εργαζόμενου στον όμιλο Hager.

Environment
Η πρωτοβουλία της Φροντίδας Υγείας που ισχύει για μας, εκτείνεται και προς το περιβάλλον το οποίο προσπαθούμε να διατηρούμε όσο το δυνατόν καθαρότερο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχουμε υιοθετήσει το σύνθημα «κάνουμε περισσότερα με λιγότερα». Έντεκα από τις εγκαταστάσεις παραγωγής του ομίλου Hager σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη πιστοποιηθεί κατά το περιβαλλοντικό πρότυπο ISO 14000, και ο αριθμός τους αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο. Έτσι, τόσο κατά την ανάπτυξη νέων προϊόντων, όσο και κατά την διαδικασία παραγωγής, εστιάζουμε στον οικολογικό σχεδιασμό και στην οικολογική παραγωγή. Κάθε παραγόμενο προϊόν μας συσκευάζεται έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την άσκοπη κοπή των δένδρων: από 100% ανακυκλωμένο χαρτόνι. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε συνεχώς το οικολογικό μας αποτύπωμα και προωθούμε την τεχνολογία προς την σωστή κατεύθυνση. Η πρωτοβουλία μας αυτή επιβραβεύτηκε το 2011 με την απονομή στον όμιλο Hager του iF Packaging Design Award 2011.

Energy
Κινούμενοι προς τη σωστή οικολογική κατεύθυνση, βοηθάμε και τους πελάτες μας να περιορίσουν το οικολογικό τους αποτύπωμα: με την χρήση έξυπνων μετρητών και καινοτόμου λογισμικού, η κατανάλωση ενέργειας είναι πλέον ορατή. Αυτό ενισχύει την ευαισθητοποίηση τους στο τομέα αυτό. Πολλά από τα προϊόντα μας, όπως οι ρυθμιστές φωτισμού, οι ανιχνευτές παρουσίας αλλά και τα συστήματα έξυπνου σπιτιού Tebis KNX συμβάλουν ενεργά στην μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Τέλος, οι λύσεις της Hager επιτρέπουν την ενσωμάτωση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε όλα τα κτίρια. Με άλλα λόγια, αφιερώνουμε όλη μας την ενέργεια προς εξοικονόμηση της δικής σας!

«Ενεργούμε ηθικά και υπεύθυνα, με φροντίδα για τους ανθρώπους και το περιβάλλον μας»
Daniel Hager, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Hager