Berker Manufaktur:
Το όριο φτάνει εκεί που τελειώνει η φαντασία σας.

Αμέτρητες επιλογές. Μια στάση. Δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις, καλύπτοντας όλο το φάσμα έξυπνων ηλεκτρικών εγκαταστάσεων - από διακόπτες έως διαχείριση καλωδίων. Απλά πείτε μας τι θέλετε. Παραδίδουμε μια ολοκληρωμένη σχεδιαστικά λύση σε λογικά χρονικά πλαίσια και λογικές τιμές.

Ο ευκολότερος τρόπος για εξατομικευμένη ηλεκτρική εγκατάσταση

Η Berker Manufaktur παρέχει αξιόπιστες λύσεις τόσο στο στάδιο του σχεδιασμού όσο και στην υλοποίηση μεμονωμένων προϊόντων κατά παραγγελία.


Αποκτήστε πρόσβαση στις αμέτρητες δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει μία σύγχρονη ηλεκτρική εγκατάσταση. Από την ιδιαιτέρως διαμορφωμένη λύση που βασίζεται σε υπάρχον προϊόν έως την τροποποίηση των ίδιων των προϊόντων με ειδικό κατά παραγγελία σχεδιασμό, η κατασκευή γίνεται στο χέρι με τη μέγιστη προσοχή. Με αυτό τον τρόπο εγγυόμαστε την άριστη απόδοση της επιθυμίας σας βασισμένη στα γνωστά πρότυπα ποιότητας berker.
  • Από κομμάτι μιας berker σειράς γίνεται κομμάτι της δικής σας berker σειράς

    Δεν αφορά πάντα κάτι εντελώς νέο. Μερικές φορές μια επιγραφή, ένα ιδιαίτερο χρώμα, ένα νέο υλικό είναι το κομμάτι εκείνο που δίνει νέα πνοή στο ήδη υπάρχον design. Έτσι - με μια και μόνο διαφορετική πινελιά - ένα ήδη υπάρχον προϊόν γίνεται ένα μοναδικό κομμάτι με ξεχωριστό χαρακτήρα.

  • Απεριόριστες επιλογές υλικών εξωτερικά, απλότητα και αξιοπιστία εσωτερικά

    Αναμφισβήτητα ένας Berker R.classic σχεδόν μοναδικός. Ο διακόπτης τελειοποιήθηκε στο εργοστάσιο στο Schalksmühle. Επίσης άλλα μοναδικά υλικά όπως διαφόρων ειδών υφάσματα, δέρμα, καφές, χρυσός κ.α. επεξεργάζονται εκεί και μετατρέπονται σε πολύ ξεχωριστές, πολυτελείς επιφάνειες. Στο εσωτερικό, ωστόσο, η σχεδιαστική πολυτέλειας είναι περιττή. Υπάρχει μόνο ο αποδεδειγμένος προηγμένης τεχνολογίας λειτουργικός σχεδιασμός της berker. Αξιόπιστος, τεχνικά και ποιοτικά άψογος.

  • Νέες τεχνολογίες σε διακόπτες με ιστορία

    Στο σχεδιασμό ενός προϊόντος ακολουθούμε το δόγμα: "Η σχεδιαστική γραμμή ακολουθεί τη λειτουργία". Αλλά μερικές φορές πρέπει να παρακάμπτουμε τις αρχές του σχεδιασμού. Για παράδειγμα, στην ερώτηση αν θα μπορούσαμε να ενσωματώσουμε σύγχρονες λειτουργίες του 2021 σε μια μορφή διακόπτη του 1930, η απάντηση είναι: μπορούμε!

8 λόγοι για να επιλέξετε berker Manufaktur

1

Έχετε ένα μόνο σημείο επικοινωνίας για όλα τα βασικά μέρη της έξυπνης ηλεκτρικής εγκατάστασης, εμάς!

2

Η διαχείριση του έργου σας βελτιώνεται σημαντικά. Αντί να φέρνετε τρεις ή τέσσερις ειδικούς στο τραπέζι, αρκεί ένα τηλεφώνημα.

3

Το τμήματα έρευνας & ανάπτυξης και το τμήμα παραγωγής μας είναι στενά συνδεδεμένα. Αυτό η στενή επαφή θα ωφελήσει μόνο το έργο σας.

4

Η συνολική εγκατάσταση διαθέτει την ίδια υψηλή, σταθερή ποιότητα. Χωρίς κενά, χωρίς αδύναμα σημεία.

5

Όλα τα τμήματα μας χρησιμοποιούν τις ίδιες πρώτες ύλες και τους ίδιους προμηθευτές. Μια κοινή βάση για την τέλεια ομοιομορφία.

6

Η τεχνογνωσίας και η μεταφόρα αυτής μέσα στην ομάδα μας δεν είναι απλά σημαντικές λέξεις για μας, αλλά η ζωντανή φιλοσοφία της εταιρείας.

7

Γιατί θα κάνουμε πράξη την δική σας σχεδιαστική επιθυμία προκειμένου ο χώρος σας να αγγίξει την αισθητική τελειότητα.

8

Γιατί στην berker manufaktur η φαντασία και η τεχνολογία ενώνουν δυνάμεις για την παραγωγή λύσεων εξατομικευμένης υψηλής αισθητικής.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Αθήνα
Μάτσα 7
145 64, Κηφισιά
Τηλ: +30 210 6203800

Θεσσαλονίκη
Αντώνη Τρίτση 15
57 001 Πυλαία
Τηλ: +30 2310 486100

Email: info@hager.gr