Altar Suites  

Οι ολοκαίνουργιες και κομψές σουίτες του Altar Suites στην καρδιά της Αθήνας είναι ταυτόχρονα σύγχρονες και διαχρονικές. Το Altar Suite διαθέτει έναν σχεδιασμό που ανταγωνίζεται μόνο με την εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη, συνδυάζοντας μια προνομιακή τοποθεσία με υψηλή άνεση και πολυτέλεια.

Με 16 δωμάτια και σουίτες, το Altar αποπνέει μια πραγματική ατμόσφαιρα μπουτίκ, καθώς είναι εξαιρετικά φιλικό και πολυτελές. Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους επισκέπτες που επιθυμούν να βιώσουν τη δημιουργική και γεμάτη έμπνευση ενέργεια που καθιστά αυτή την ιστορική περιοχή τόσο ζωντανή.

Το Altar Suites αποτελεί μία μοναδική διασταύρωση παρελθόντος και παρόντος, τοποθετημένη στο μοντέρνο αστικό τοπίο του κέντρου της Αθήνας και λίγα βήματα μακριά από την Αρχαία Αγορά. Πέρα από τη συμβολική τοποθεσία του κτιρίου, το όνομα των Altar Suites φέρει ένα μεγάλο φόρο τιμής στην πλούσια κληρονομιά της Κλασικής Ελλάδας.

Καθαροί λευκοί χώροι και έντονα χρώματα δημιουργούν ένα καταφύγιο που είναι ταυτόχρονα ζεστό, γαλήνιο και ελκυστικό. Με μια σύγχρονη και λιτή αισθητική, οι μοναδικές λεπτομέρειες του σχεδιασμού παρέχουν μία μινιμαλιστική αισθητική, η οποία ολοκληρώνεται με την επιλογή των διακοπτών της σειράς berker ΚΝΧ Q.3 σε λευκό χρώμα. Κάθε δωμάτιο, λουσμένο στο φυσικό φως, προσφέρει ένα μαγευτικό στυλ σε συνδυασμό με το ιστορικό του πλαίσιο. To Altar Suites επέλεξε πίνακες volta και ραγοϋλικό Hager για την ασφάλεια της ηλεκτρολογικής του εγκατάστασης.

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο έργο

Berker KNX Q.3
λευκό

Ο μοντέρνος σχεδιασμός και οι καθαρές γραμμές καθιστούν τη σειρά ιδανική επιλογή σε κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση όπου οι ανάγκες κτηριακού αυτοματισμού αναζητούν έξυπνες λύσεις.

Πίνακες
volta

Oι πίνακες volta αποτελούν αναφορά στους πίνακες υψηλών προδιαγραφών. Διαθέτουν πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά τα οποία βοηθούν σημαντικά τον ηλεκτρολόγο.

Υλικά προστασίας

Για την προστασία της ανθρώπινης ζωής αλλά και της περιουσίας απαιτείται η χρήση αξιόπιστων υλικών υψηλής ποιότητας, ικανών να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε εγκατάστασης

Στοιχεία έργου

Έργο: Altar Suites
Περιοχή: Αθήνα
Προϊόντα και λύσεις Hager: Berker KNX Q.3, Πίνακες volta, Υλικά προστασίας
Αρχιτέκτονες: Klab Architects
© Φωτογράφος:Χάρης Παπουτσάκης

Επικοινωνήστε μαζί μας για το έργο σας;

Συχνά η λύση βρίσκεται ένα κλικ ή ένα τηλεφώνημα μακρυά. Η ομάδα μας σας υποστηρίζει από τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού μέχρι την ολοκλήρωση του έργου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας