CAYO
Exclusive Resort and Spa
 

Το Cayo Exclusive Resort & Spa, ένα καινούργιο, μοντέρνο, eco-friendly πολυτελές 5 αστέρων θέρετρο στην Ελούντα της Κρήτης. Τα 74 πολυτελή δωμάτια, βίλες και σουίτες, καθένα από τα οποία διαθέτει ιδιωτική πισίνα, προσφέρουν πανοραμική θέα στα γαλαζοπράσινα νερά και στο νησί Σπιναλόγκα, υποψήφιο ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.


Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής, Gian Paolo Venier, έχει επιμεληθεί τους εσωτερικούς χώρους των θερέτρων, συνδυάζοντας σύγχρονα ευρωπαϊκά στοιχεία με κρητικές επιρροές με έναν καινοτόμο τρόπο.

Η οικολογική φιλοσοφία του Cayo αντανακλάται στη βιοκλιματική αρχιτεκτονική του, η οποία αξιοποιεί βέλτιστα τα πλεονεκτήματα του τοπικού κλίματος. Η φυσική κλίση του εδάφους χρησιμοποιήθηκε για να επιτευχθεί η βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα και η έκθεση στο φως σε όλη την ιδιοκτησία. Επιπλέον, το προηγμένο σύστημα ανάκτησης θερμότητας μειώνει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας, επαναχρησιμοποιώντας τη θερμότητα που παράγεται από τις μονάδες κλιματισμού για να ζεστάνει τα δωμάτια των επισκεπτών και το νερό του κυρίως κτιρίου. Προωθώντας περαιτέρω τη βιωσιμότητα, το θέρετρο παρέχει σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για τους επισκέπτες και το προσωπικό του, ενισχύοντας τη δέσμευσή του για οικολογική φιλοξενία.

Η επιλογή του witty.park της Hager από το Cayo Exclusive Resort and Spa για την φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων έγινε για διάφορους λόγους. Βασικός λόγος ήταν τα ανθεκτικά υλικά κατασκευής του witty.park, τα οποία είναι ιδανικά για τις απαιτητικές κλιματικές συνθήκες της Κρήτης, προσφέροντας προστασία από τη UV ακτινοβολία και αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες. Επιπλέον, το design του σταθμού ενσωματώνεται άψογα με τον περιβάλλοντα χώρο, διατηρώντας την αισθητική του θερέτρου. Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ελεγχόμενη πρόσβαση μέσω καρτών RFID ή της πλατφόρμας OCPP, καθώς και η δυνατότητα φόρτισης δύο ηλεκτρικών οχημάτων ταυτόχρονα.

Με αυτή την επιλογή το Cayo Exclusive Resort and Spa επιδεικνύει τη δέσμευσή του όχι μόνο στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στην επίτευξη του αρμονικού συνδυασμού πολυτέλειας, βιωσιμότητας και τεχνολογικής καινοτομίας για τους επισκέπτες του.

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο έργο

Σταθμός φόρτισης witty.park

Ο witty.park είναι ένας διπλός σταθμός ταχείας φόρτισης (2 x 22kW), που απευθύνεται σε χώρους δημόσιας πρόσβασης, όπως για παράδειγμα σε πρατήρια καυσίμων και ΣΕΑ, δημόσια parking και χώρους στάθμευσης super market, ξενοδοχείων και εμπορικών κέντρων.

Δείτε τα προϊόντα

Στοιχεία έργου

Έργο: CAYO Exclusive Resort and Spa
Περιοχή: Ελούντα, Κρήτης
Προϊόντα και λύσεις Hager: witty.park
Φωτογράφος: Όλια Πασπαλάκη ©
Videographer: Γιάννης Μπούσδογλου ©

Επικοινωνήστε μαζί μας για το έργο σας

Συχνά η λύση βρίσκεται ένα κλικ ή ένα τηλεφώνημα μακριά. Η ομάδα μας σας υποστηρίζει από τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού μέχρι την ολοκλήρωση του έργου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας