Νέα πρίζα σούκο με λειτουργία φόρτισης USB

Νέα πρίζα σούκο με θύρες φόρτισης USB

Ταχύτερη, πιο ευέλικτη, πιο ισχυρή

Καλύψτε 2 εφαρμογές με μία συσκευή: Η νέα πρίζα σούκο με λειτουργία φόρτισης USB συνδυάζει μια τυπική σύνδεση
230V με 2 ισχυρές θύρες USB. Αυτό εξοικονομεί χρόνο, χώρο και κόστος κατά την εγκατάσταση. Η συμπαγής λύση
2 προϊόντων σε 1 συνιστάται για γρήγορη και οικονομική τοποθέτηση στο σπίτι σας, καθώς και για ξενοδοχεία,
γραφεία ή δημόσιες εγκαταστάσεις.

Δύο θύρες USB για γρήγορη φόρτιση

Οι θύρες USB παρέχουν συνολικό ρεύμα φόρτισης 2,4A. Η τελευταία γενιά ηλεκτρονικών συσκευών και smartphones μπορεί να φορτιστεί σε ελάχιστο χρόνο - χωρίς ειδικό προσαρμογέα και με υψηλές ταχύτητες φόρτισης.

Ένα άλλο πλεονέκτημα: με 2 συσκευές που εισάγονται, το ρεύμα φόρτισης κατανέμεται ομοιόμορφα (2 x 1,2 A) και δεν τροφοδοτείται εναλλάξ, όπως συμβαίνει με ορισμένα ανταγωνιστικά προϊόντα. Αυτό εμποδίζει τις συνδεδεμένες συσκευές να ηχούν ή να δονούνται όταν η διαδικασία φόρτισης ενεργοποιείται / απενεργοποιείται.

Ποικιλία από αισθητικές επιλογές

Η θέση των δύο θυρών USB σε οριζόντια διάταξη πάνω από την πρίζα σούκο αποτελεί μέρος του εργονομικού σχεδιασμού παρέχοντας ανεμπόδιστη πρόσβαση κατά τη χρήση. Η αισθητική της πρίζας ολοκληρώνεται με τα πλαίσια των διαφορετικών σειρών berker - από στιβαρό πλαστικό έως υλικά υψηλής ποιότητας όπως γυαλί, inox ή σκυρόδεμα.

Μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε

Η νέα λύση μπορεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε εγκατεστημένη πρίζα σούκο. Δεν χρειάζεται να σχεδιάσετε νέες συνδέσεις ή να ανοίξετε καινούργιες τρύπες στον τοίχο για να τοποθετήσετε τις νέες πρίζες σούκο με θύρες USB - κρατάτε το πλαίσιο και απλά αντικαθιστάτε τον μηχανισμό. Μόλις αποκτήσατε ένα αναβαθμισμένο σημείο παροχής ρεύματος!