Νέα

Χορηγία της Hager Hellas στα αρχιτεκτονικά βραβεία για τα "30 Χρόνια Κτίριο"

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, το περιοδικό “Κτίριο”, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, γιόρτασε τα 30 χρόνια κυκλοφορίας του στην εκδήλωση "30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΤΙΡΙΟ, 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ” που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Hager Hellas, ενεργά παρούσα στις εξελίξεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, συμμετείχε ως υποστηρικτής στην εκδήλωση κατά την οποία πραγματοποιήθηκε μια σπουδαία έκθεση αρχιτεκτονικού έργου με τα 200 κτίρια, που δημοσιεύτηκαν στα τεύχη του περιοδικού από το 1986 έως το 2016. Παράλληλα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ανοικτής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, που διεξήχθη στην ιστοσελίδα www.ktirio.gr στο διάστημα από 1η Απριλίου έως 13 Ιουνίου 2016 (Α' φάση) και από 15 Ιουνίου έως 20 Σεπτεμβρίου 2016 (Β' φάση), αναδεικνύοντας τα 15 δημοφιλέστερα κτίρια και απονεμήθηκαν τα βραβεία στους αρχιτέκτονες.

Στην εκδήλωση διανεμήθηκε στους συμμετέχοντες ο προϊοντικός κατάλογος διακοπτικού υλικού Berker by Hager το περιεχόμενο του οποίου απαντά στις ανάγκες κάθε σύγχρονης κατοικίας και βιομηχανικού κτιρίου. Ο προϊοντικός αυτός κατάλογος αποτελεί εργαλείο για κάθε αρχιτέκτονα, καθώς περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία διακοπτικού υλικού σε πολλά σχέδια, χρώματα και υλικά αλλά και βασικές πληροφορίες για τις λειτουργίες που προσφέρει κάθε σειρά ξεχωριστά.

Η χορηγία αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιων ενεργειών της Hager καθ’ όλη την διάρκεια των τελευταίων ετών με πρωταρχικό σκοπό την ενημέρωση του αρχιτέκτονα και την ενίσχυση του δικτύου συνεργατών της.