Ο Όμιλος Hager ξεκινά το νέο business unit Hager Energy

H φιλοδοξία μας: να αποτελέσουμε ηγετικό ρόλο στην παροχή και διαχείριση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Με την έναρξη του νέου έτους ο Όμιλος Hager ξεκινά το νέο business unit: Hager Energy.
«Φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσουμε ηγετικό ρόλο στον τομέα της παροχής και διαχείρισης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Hager, Daniel Hager, «…με βάση την ευρεία προσφορά διαχείρισης ενέργειας, όπως σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EVCS), η αποθήκευση ενέργειας και ο έλεγχος της διαχείρισης ενέργειας, προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα πλήρες και αξιόπιστο σύστημα που συνδυάζει την κατανάλωση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Ακολουθούμε μαζί του το όραμά μας για τη διαμόρφωση του αυριανού ηλεκτρικού κόσμου».

Η νέα επιχειρηματική μονάδα λειτουργεί με την επωνυμία Hager Energy και θα απευθύνεται σε συγκεκριμένα τμήματα της αγοράς στην Ευρώπη, βασιζόμενη στις δύο ισχυρές, συμπληρωματικές εταιρείες, την E3/DC - θυγατρική του Ομίλου Hager – και την Hager. Η νέα επιχειρηματική μονάδα, Hager Energy, βρίσκεται υπό την διεύθυνση του Andreas Piepenbrink, CEO, και του Rémy Becher, COO. Η Hager Energy θα ανασυγκροτήσει τα μέλη της ομάδας που εργάζονται ήδη σε έργα διαχείρισης ενέργειας. «Ενισχύουμε την ευελιξία φέρνοντας σε επαφή της ομάδες E3/DC και του Hager Group, με κοινούς στόχους και προτεραιότητες. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για να ηγηθείτε σε αυτήν την πολλά υποσχόμενη και δυναμική αγορά», σχολιάζει ο Andreas Piepenbrink.

Οι εξαιρετικά καινοτόμες εφαρμογές της E3/DC συμπληρώνουν την προσφορά διαχείρισης ενέργειας του Ομίλου της Hager. Με τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας E3/DC, οι χρήστες γίνονται πιο ανεξάρτητοι από το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, αυξάνοντας έτσι την αξιοπιστία της παροχής και την γνώση του κόστους. Η αυτόνομη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, όπως η ενέργεια από φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, μπορεί να αποθηκευτεί ανάλογα με την προσφορά και τη ζήτηση. Ο Όμιλος της Hager είναι ο ηγέτης της αγοράς στην Ευρώπη για την ανάπτυξη και παραγωγή βασικών στοιχείων που απαιτούνται για τη διαχείριση ενέργειας, όπως πίνακες διανομής, σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, συσκευές ελέγχου και σχετικό λογισμικό. Η συγκέντρωση των βασικών γνώσεων, δημιουργεί μια επιχειρηματική μονάδα που θα προσφέρει σε υπάρχοντες και νέους πελάτες εξαιρετικά καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.